Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Surse: CCR a decis că Minea era îndreptățit să dea erata la decizia Curții, ca judecător de serviciu

Surse: CCR a decis că Minea era îndreptățit să dea erata la decizia Curții, ca judecător de serviciu

Un articol de: - 14 Aug 2012, 13:33
Surse: CCR a decis că Minea era îndreptățit să dea erata la decizia Curții, ca judecător de serviciu Eveniment

Judecătorii de la Curtea Constituțională ar fi convenit, în ședința de marți, că judecătorul Ștefan Minea era îndreptățit să transmită la Monitorul Oficial rectificarea motivării CC în legătură cu referendumul din 29 iulie.

Conform unor surse citate de Mediafax, majoritatea judecătorilor prezenți la ședința de marți au decis că Minea a fost îndreptățit să transmită această rectificare, ce privește motivarea CCR pe contestațiile legate de referendumul de demitere a lui Traian Băsescu  din funcția de președinte al țării.

Ca argumente, sursele au arătat că Minea era judecător raportor și judecător de serviciu, putând să trimită documentul în această calitate.

În dimineața de marți, Augustin Zegrean a declarat, înainte de începerea ședinței, că publicarea eratei s-a făcut în condiții legale. „Pentru că eram în concediu, judecătorul de serviciu este cel care semnează în locul președintelui,” a spus el, menționând că actul din 6 august i-a aparținut.

Citeşte mai multe despre:   CCR,   Curtea Constitutionala,   Monitorul Oficial,   Augustin Zegrean