Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Surse: Daniel Savu cere în ședinta PSD acceptarea candidaturii sale, iar Șerban Nicolae critică regulamentul

Surse: Daniel Savu cere în ședinta PSD acceptarea candidaturii sale, iar Șerban Nicolae critică regulamentul

Un articol de: - 30 Sep 2015, 17:17
Surse: Daniel Savu cere în ședinta PSD acceptarea candidaturii sale, iar Șerban Nicolae critică regulamentul Eveniment

Candidaturile pentru șefia PSD ale lui Șerban Nicolae și Daniel Savu au fost respinse de Comisia partidului pentru că nu au îndeplinit una dintre cele trei condiții stabilite în Comitetul executiv, și anume aceea că nu ai avut recomandarea organizației din care face parte și a altor patru organizații.

În cadrul ședinței Comitetului executiv, care are rolul de a valida candidaturile pentru șefia partidului, Daniel Savu a cerut acceptarea candidaturii sale, în timp ce Șerban Nicolae a declarat că regulamentul a venit prea din scurt și nu a avut timp pentru a aduce o recomandare din partea organizației din care face parte.

Deși a avut nevoie de recomandările a altor patru organizații, Daniel Savu și-a depus candidatura doar cu recomandarea de la organizația Prahova, iar Șerban Nicolae nu a avut-o nici pe cea de la Mehedinți.

Pe de altă parte, Valeriu Zgonea a criticat modul în care cei doi au încercat să obțină susținere, având în vedere faptul că nu au participat la întâlnirile din teritoriu.

În cadrul ședinței, urmează ca și Liviu Dragnea să-și susțină punctul de vedere, el fiind singurul care a respectat toare condițiile stabilite în Comitetul executiv.

"Am solicitat să fiu prezent la această reuniune pentru că am semnalat o serie întreagă de aspecte. Ele au fost, de altfel, semnalate și de președintele Iliescu, de Adrian Năstase, doi oameni cu greutate și care au condus acest partid. Și alți colegi au semnalat unele lucruri neclare, cel puțin la prima vedere, în regulamentul de organizare a alegerilor interne. Și atunci eu cred că este o discuție firească între colegi. Nu mă duc în deplasare, ca să spun așa, nu mă duc pe teren ostil. Sper ca această candidatură să fie acceptată, ca și a lui Daniel Savu, ca și a domnului Dragnea", a afirmat Nicolae, înainte de ședința conducerii PSD, potrivit Agerpres.

Citeşte mai multe despre:   Serban Nicolae,   Liviu Dragnea