Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Surse: Șeful DGA, Jănică Arion-Țigănașu, a fost schimbat din funcție prin ordin al ministrului Afacerilor Interne

Surse: Șeful DGA, Jănică Arion-Țigănașu, a fost schimbat din funcție prin ordin al ministrului Afacerilor Interne

Un articol de: - 03 Dec 2013, 21:04
Surse: Șeful DGA, Jănică Arion-Țigănașu, a fost schimbat din funcție prin ordin al ministrului Afacerilor Interne Foto: luju.ro Eveniment

Chestorul Jănică Arion-Țigănașu, șeful Direcției Generale Anticorupție, a fost schimbat din funcție printr-un ordin al ministrului Afacerilor Interne, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Arion-Țigănașu va fi înlocuit cu comisarul şef Dan Dănilă, care ocupa funcţia de şef al Direcţiei Investigaţii din DGA,.

Totodată, în funcţia de adjunct al DGA a fost împuternicit comisarul şef Liviu Croitorescu, care ocupa funcţia de şef al IPJ Ilfov. La şefia IPJ Ilfov a fost împuternicit, la rândul său, comisarul şef Gheorghe Popescu, a precizat MAI.

Potrivit unor surse din cadrul MAI, chestorul Aurel Vlădulescu, care se afla la conducerea Direcţiei Generale de Management Operaţional, a fost trecut pe o funcţie de adjunct.

Jănică Arion-Ţigănaşu a ocupat funcţia de şef al Direcţiei Generale Anticorupţie din 23 noiembrie 2010, atunci fiind împuternicit în locul lui Liviu Popa, după numirea acestuia la conducerea Poliţiei Române. Ulterior, Jănică Arion-Ţigănaşu a obţinut funcţia prin concurs.

Citeşte mai multe despre:   surse