Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Sute de persoane stau ”ca sarmalele” în fața Primăriei Alba Iulia, pentru a primi un loc de parcare. ”Primii 100 primesc câte o tigaie gratuit” (VIDEO)

Sute de persoane stau ”ca sarmalele” în fața Primăriei Alba Iulia, pentru a primi un loc de parcare. ”Primii 100 primesc câte o tigaie gratuit” (VIDEO)

Un articol de: - 26 Apr 2017, 12:54
Foto: ziarulunirea.ro Eveniment

Sute de persoane așteaptă în fața Primăriei Alba Iulia pentru a prinde un loc de parcare, informează Ziarul Unirea. Oamenii sunt nemulțumiți că nu se pot înscrie online și spun că stau ”ca sarmalele” și nu pot ”nici să se scarpine”.

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia au declarat că sunt locuri de parcare scoase pentru prima dată la închiriere, până acum ele fiind gratuite. Oamenii plătesc pentru un an, iar prețul este de 120 de lei.

”În total sunt 888 de locuri, iar marți la ora 16.00 erau peste 600 de cereri, dar vă dați seama că numărul lor a crescut considerabil deoarece mulți au venit după ora respectivă”, a susținut un reprezentant al primăriei, pentru Ziarul Unirea.

Oamenii glumesc între ei spunând că s-a format o astfel de coadă deoarece ”primii 100 primesc câte o tigaie gratuit”, în vreme ce alții scandează, ironic, ”ziua ca hoții”.

”În total au fost peste 600 de șoferi care așteptau să prindă un loc de parcare pe Bulevardul 1 Decembrie sau pe strada Vasile Goldiș. Știu acest lucru deoarece am întocmit liste, încă de sâmbătă, iar unii făceau cu schimbul în familie și stăteau 24 din 24 de ore”, a spus unul dintre șoferi, pentru Ziarul Unirea.

Sute de persoane stau ”ca sarmalele” în fața Primăriei Alba Iulia, pentru a primi un loc de parcare

Citeşte mai multe despre:   Alba Iulia,   cozi,   parcare
 
Loading...