Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tânăra din Vaslui, violată de şapte bărbaţi, schimb de mesaje fierbinți cu un tânăr pe o rețea de socializare

Tânăra din Vaslui, violată de şapte bărbaţi, schimb de mesaje fierbinți cu un tânăr pe o rețea de socializare

Un articol de: B1 TV - 13 Sep 2015, 11:58
Tânăra din Vaslui, violată de şapte bărbaţi, schimb de mesaje fierbinți cu un tânăr pe o rețea de socializare Foto: invaslui.ro Eveniment
Tânăra din Vaslui, violată de şapte bărbaţi, nu pare să fie tocmai uşă de biserică. Eleva este autoarea unor mesaje.fierbinţi, pentru un tânăr pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare şi căruia i-a trimis şi poze cu ea nud, potrivit spynews.ro, citat de B1 TV.

Victima violului din Vaslui ar fi sedus recent un tânăr pe Internet și l-ar fi invitat la Vaslui, să se cunoască mai bine, pentru ca apoi să se mute împreună, la București. În Capitală, bărbatul locuiește într-un apartament alături de un alt tânăr.

Fata, care a trecut printr-o experiență traumatizantă, nu pare să fie deranjată de faptul că bărbatul i-a mărturisit, fără ocolişuri, că la el acasă este un "cuibușor de nebunii".

Eleva i-a spus acestuia prin mesaje sms că vrea lângă ea pe cineva care să o accepte cu toate defectele ei.

Deși conversaţiile celor doi au apărut în presă, avocata tinerei susţine că eleva nu ar fi discutat niciodată cu bucureşteanul misterios. Aceasta a susţinut că fata "nu deține smartphone sau calculator conectat la Internet", pentru ca, în cele din urmă, să declare alteceva.

"E ceva normal, probabil că la vârsta ei umblă hormonii în ea. Nu înțeleg care este problema! Eu chiar mă bucur că a reușit să treacă peste problemele cu violul în grup și că încearcă să fie o fată normală, să discute cu diferiți băieți", spune avocata elevei violate din Vaslui.

Eleva i-a trimis tânărului şi mai multe imagini firtbinşi, cu ea dezbrăcată, pentru a condimenta conversaţiile din miezul nopţii.