Tanczos Barna: Programul Rabla continuă în 2021 atât pentru autoturisme, cât și pentru electrocasnice

Tanczos Barna: Programul Rabla continuă în 2021 atât pentru autoturisme, cât și pentru electrocasnice
Foto: Tanczos Barna / Facebook

Tanczos Barna, ministrul Mediului, aanunţatcă „Programul Rabla” va continua și în 2021 atât pentru autoturisme, cât și pentru electrocasnice.

Mergem, cu Programul Rabla,cel puţin cu sumele de anul trecut, cel puţin cu bugetul de anul trecut şi cu numărul de autoturisme de anul trecut. Căutăm resurse dacă putem să extindem programul. Trebuie să venim şi în sprijinul autorităţilor publice locale cu mijloace de transport în comun electrice”, a declarat ministrul Mediului, miercuri seară, la TVR, citează news.ro.

Tanczos Barna a vorbit şi despre Programul Rabla pentru electrocasnice, catalogând drept ”o catastrofă” ceea ce s-a întâmplat anul trecut cu acest program. Întrebat dacă anul acesta va fi implementat acest program, ministrul a răspuns afirmativ.

Cu siguranţă. Anul trecut a fost o catastrofă din acest punct de vedere. A clacat sistemul informatic. A fost gestionat… era o catastrofă de program. Este un program dezvoltat mai demult, a ajuns să fie implementat fără să fie verificat, testat, nu s-a aşteptat, probabil, nimeni la această avalanşă de solicitări şi, la suprasolicitare, a cedat”, a mai spus ministrul.

Urmăriți B1TV.ro și pe