Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Târgu Mureş: Cursele aeriene, redirecţionate la Cluj timp de o săptămână, pentru reparaţii la pistă

Târgu Mureş: Cursele aeriene, redirecţionate la Cluj timp de o săptămână, pentru reparaţii la pistă

Un articol de: - 06 Oct 2014, 14:10
Târgu Mureş: Cursele aeriene, redirecţionate la Cluj timp de o săptămână, pentru reparaţii la pistă Foto: airlinestravel.ro Eveniment

Aeroportul "Transilvania" din Târgu Mureș este închis, de luni și până în 13 octombrie, pentru reparații la pista de aterizare-decolare.

Astfel, peste 20 de curse aeriene operate de Tarom şi Wizz Air vor fi redirecţionate la Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.

"Conducerea aeroportului recomandă pasagerilor care și-au achiziționat bilete în această perioadă să contacteze reprezentanții companiilor aeriene de la care au cumpărat biletele pentru a primi toate detaliile necesare. În același timp, menționăm că reprezentanții companiilor aeriene care operează în prezent pe Aeroportul «Transilvania» au fost anunțați din timp referitor la perioada de efectuare a acestor revizii tehnice, astfel încât să poate lua toate măsurile care se impun", informează conducerea aeroportului.

Este vorba despre peste 20 de curse aeriene interne, pe relaţia cu Bucureşti și operate de Tarom, şi curse internaţionale operate de Wizz Air.

Wizz Air operează în mod curent zboruri de la Târgu Mureş către Barcelona, Budapesta, Dortmund, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma, München, Bologna, Frankfurt, Bruxelles şi Pisa.

"Astfel, pasagerii curselor Tarom RO725 (21.10 Bucureşti - 22.10 Târgu Mureş) şi RO726 (06.00 Târgu Mureş - 07.00 Bucureşti) din 7/8 octombrie, 8/9 octombrie şi 12/13 octombrie vor fi protejaţi pe cursele Tarom RO649 (21.50 Bucureşti - 22.45 Cluj-Napoca) şi RO650 (06.15 Cluj-Napoca - 07.10 Bucureşti) din 7/8 octombrie, 8/9 octombrie şi 12/13 octombrie", se arată în comunicatul Tarom.

Pe de altă parte, Wizz Air a postat pe site-ul propriu un anunţ potrivit căruia în perioada amintită toate zborurile sale de pe ruta Târgu Mureș "vor opera de la și către aeroportul din Cluj-Napoca".

Citeşte mai multe despre:   Stiri Cluj-Napoca