Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tăriceanu: Coalția de guvernare susține proiectul privind agenția pentru recuperarea prejudiciilor din marile dosare de corupție (VIDEO)

Tăriceanu: Coalția de guvernare susține proiectul privind agenția pentru recuperarea prejudiciilor din marile dosare de corupție (VIDEO)

Un articol de: - 28 Sep 2015, 15:52
Tăriceanu: Coalția de guvernare susține proiectul privind agenția pentru recuperarea prejudiciilor din marile dosare de corupție (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat luni că proiectul privind crearea unei agenții pentru recuperarea prejudiciilor din marile dosare de corupție este susținut de coaliția de la guvernare.

”Am solicitat guvernului să urgentăm adoptarea acestui proiect de act normativ printr-o ordonanță de urgență. Am văzut și luarea de poziție a ministrului Justiției, pe care o salut, pentru că
ministrul Justiției ne dă asigurări că va urmări cu prioritate acest proiect de lege. Coaliția este de acord și susține această idee”, a declarat șeful Senatului.

”Având în vedere că proiectul este astăzi în dezbaterea Senatului și Guvernul nu poate să-l mai retragă, să îl transforme în ordonanță de urgență, am convenit că astăzi, la Senat, o să-l adoptăm și am discutat cu colegul meu Valeriu Zgonea să facem demersurile să mergem pe viteză accelerată pentru adoptarea proiectului”, a mai spus Tăriceanu. 

Tăriceanu: Coalția de guvernare susține proiectul privind agenția pentru recuperarea prejudiciilor


Citeşte mai multe despre:   calin popescu tariceanu_3,   proiect,   Coalitie