Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tăriceanu, despre retragerea proiectului privind statutul Casei Regale: ”Acest lucru nu înseamnă...” (VIDEO)

Tăriceanu, despre retragerea proiectului privind statutul Casei Regale: ”Acest lucru nu înseamnă...” (VIDEO)

Un articol de: - 05 Mar 2018, 14:32
Tăriceanu, despre retragerea proiectului privind statutul Casei Regale: ”Acest lucru nu înseamnă...” (VIDEO) Eveniment

Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au cerut retragerea proiectului privind reglementarea statulului juridic al Casei Regale. Șeful Senatului a explicat că nu este vorba despre retragerea proiectului, ci doar de o schimbare a procedurii, inițiativa urmând a fi redepusă la Camera Deputaților. 

”Proiectul trebuie retras și redepus, într-o formă modificată, la Camera Deputaților. Acest lucru nu înseamnă renunțarea la inițiativă, ci numai schimbarea procedurii, în așa fel încât să fie în conformitate cu prevederile legale în vigoare. De câte ori este necesarea înființarea unei instituții noi, camera decizională devine Senatul. Inițiativa a fost depusă la Senat, deci ea trebuie retrasă și redepusă la Camera Deputaților. O vom face. 

Forma nu este definitivată, există proiectul, m-am uitat și eu pe el, urmează să-l definitivăm cât de curând și să-l depunem. A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Am discutat și cu Casa Regală, Casa Regală nu poate să fie ONG. 

Sunt niște prevederi care vor trebui să țină cont de necesitatea desfășurării activităților publice ale Casei Regale și, sigur că da, păstrăm aceeași intenție, Palatul

Elisabeta să poată să fie folosit pentru derularea acestor activități publice”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Calin Popescu Tariceanu,   Senat,   Calin Popescu Tariceanu