?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Replica lui Tăriceanu, după ce Zamfir l-a întrebat pe Isărescu dacă s-a împrumutat de la Sorin Ovidiu Vîntu când era premier: Care e legătura cu Bercea Mondialu' (VIDEO)

Replica lui Tăriceanu, după ce Zamfir l-a întrebat pe Isărescu dacă s-a împrumutat de la Sorin Ovidiu Vîntu când era premier: Care e legătura cu Bercea Mondialu' (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 12 Feb 2019, 15:33
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

O întrebare adresată de senatorul ALDE Daniel Zamfir guvernatorului BNR Mugur Isărescu a creat mare supărare şefului său de partid, Călin Popescu Tăriceanu. Acesta i-a reproşat de faţă cu toată comisia şi conducerea BNR că "creează titluri de presă" prin abordarea acestui subiect.

”Nu e corect, Daniel. Să nu creăm acum titluri de presă… Putea să cumpere și Bercea Mondialu”, a spus Tăriceanu, spre amuzamentul tuturor participanților la ședința Comisiei economice din Senat.

Supărarea lui Tăriceanu a provenit din faptul că Daniel Zamfir l-a întrebarat pe Isărescu dacă s-a împrumut în 2000 când era premier de la Sorin Ovidiu Vîntu, lucru negat, chiar mirat de întrebare, de guvernatorul BNR.

Acesta lucru nu l-a oprit pe Zamfir care a susţinut că  fondul înființat de Vîntu a cumpărat titluri de stat emise de Ministerul Finanțelor în 2000, când Isărescu era premier.

"Nu știu, pentru că nu eram ministrul Finanțelor, dl Remeș era”, a spus Isărescu.

Insistenţa lui Zamfir a provocat supărarea lui Tăriceanu, care i-a cerut să renunţe şi să treacă la subiectul pentru care Isărescu a venit în Parlament.

Anterior, Tăriceanu îi ceruse de două ori lui Zamfir să nu îl mai întrerupă pe Isărescu: ”Lasă-l să vorbească”, i-a spus la un moment dat.

Reamintim, că Zamfir şi Isărescu au avut mai multe schimburi de replici extrem de tensionate în cadrul audierii lui Isărescu în comisiile comune ale Parlamentului.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Calin Popescu Tariceanu,   Daniel Zamfir,   Mugur Isarescu
 
 
 
Loading...