Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tăriceanu îi pune condiţii lui Iohannis pentru o înţelegere pe justiţie: Protocoalele secrete, abrogarea lor şi eliminarea celor care le-au semnat (VIDEO)

Tăriceanu îi pune condiţii lui Iohannis pentru o înţelegere pe justiţie: Protocoalele secrete, abrogarea lor şi eliminarea celor care le-au semnat (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 24 Oct 2018, 16:27
Tăriceanu îi pune condiţii lui Iohannis pentru o înţelegere pe justiţie: Protocoalele secrete, abrogarea lor şi eliminarea celor care le-au semnat (VIDEO) Eveniment

Călin Popescu Tăriceanu a venit cu un subiect propriu la consultările de la Palatul Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis privind justiţia. Liderul ALDE a solicitat ca înainte de colaborare să se rezolve problema protocoalelor secrete.

”Putem să pornim cu dreptul, să începem considerarea necestității scoaterii la lumină a tuturor protocoalelor secrete, abrogarea lor și tot ce presupunem consecințele lor. Persoanele care au semnat aceste protocoale nu mai au credibilitatea să ocupe funcții publice", a precizat Tăriceanu la finalul consultărilor.

Liderul ALDE a revenit la ideea unei "comisii de adevăr şi reconciliere" care să cerceteze toate abuzurile care au avut loc în sistem şi să gândească metode pentru a rezolva problemele.

Tăriceanu a subliniat, după consultări, și necesitatea unui ministru tehnocrat și independent de orice ingerințe politice la Ministerul Justiției.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Calin Popescu Tariceanu,   Klaus Iohannis