Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tăriceanu: România nu este printre țările amenințate de valurile de refugiați. Trebuie să arătăm că suntem capabili să facem eforturi în această situație, pe măsura posibilitățillor noastre (VIDEO)

Tăriceanu: România nu este printre țările amenințate de valurile de refugiați. Trebuie să arătăm că suntem capabili să facem eforturi în această situație, pe măsura posibilitățillor noastre (VIDEO)

Un articol de: - 21 Sep 2015, 13:47
Tăriceanu: România nu este printre țările amenințate de valurile de refugiați. Trebuie să arătăm că suntem capabili să facem eforturi în această situație, pe măsura posibilitățillor noastre (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că cetățenii României nu au niciun motiv de îngrijorare în ceea ce privește criza refugiaților, precizând totodată că țara noastră ar trebui să dea dovadă de solidaritate în această situație.

"Nu cred că România este printre țările din prima linie, care să fie amenințate de valurile de refugiați. Cred că este firesc să se ia anumite măsuri și mai cred că, în momentul de față, acest subiect, care a dominat în ultimele săptămâni, a creat o îngrijorare serioasă în rândul românilor. Nu au de ce să fie îngrijorați de acest lucru", a subliniat Tăriceanu.

Acesta a mai adăugat că autoritățile sunt capabile să facă față preluării unui număr de imigranți.

"Hotărârea se va lua la Consiliul European în această săptămână, iar România trebuie să dea dovadă de solidaritate, atât în drepturi, cât și în obligații. Trebuie să arătăm că suntem capabili să facem efoturi în această situație, pe măsura posibilitățillor noastre", a mai adugat președintele Senatului.

Tăriceanu: România nu este printre țările amenințate de valurile de refugiați


Citeşte mai multe despre:   Calin Popescu Tariceanu,   refugiati,   Consiliul European,   imigranti