Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Imagini INCREDIBILE! BĂTAIE într-un avion Tarom. De la ce a pornit SCANDALUL (VIDEO)

Imagini INCREDIBILE! BĂTAIE într-un avion Tarom. De la ce a pornit SCANDALUL (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 18 Iul 2019, 19:51
Foto: Viorica Hagagg / Facebook Eveniment

A fost scandal în toată regula într-un avion Tarom cu destinația Cairo. Totul a pornit după ce o femeie de origine arabă, care nu vorbea engleză, ar fi refuzat să se mute din dreptul ieșirii de urgență și ar fi blocat zona cu bagaje. Echipajul aeronavei a intervenit, soțul femeii a început și el să vocifereze, așa că, în cele din urmă, forțele de securitate ale aeroportului i-au evacuat în țipetele celorlați pasageri.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

În învălmășeală, unei femei i s-a făcut rău și a leșinat. 

Potrivit Tarom, citat de Pro TV, un pasager care stă pe scaunele din zona ieșirii de urgență trebuie să vorbească engleza ori limba echipajului și precizează că:

“Pasagerul nu vorbea cele două limbi, nu era locul ei, a refuzat să se legitimeze, iar bagajele erau sub scaun și în fața ei, ceea ce este interzis. Ne pare rău, dar nu putem ignora pasagerii indisciplinați care nu respectă regulile de securitate și care pot pune în pericol siguranță și securitatea altor pasageri. Nu ne asumăm responsabilitatea rezolvării conflictului de către forțele de securitate.”

În schimb, Viorica Hagagg, pasager în aeronavă, acuză folosirea exagerată și nejustificată a forței: “Cred că s-ar putea preveni pașnic. Nu s-a făcut nimic pentru a calma situația. Sunt nemulțumită și aș vrea ca oamenii să fie bine instruiți”.

Citeşte mai multe despre:   tarom,   otopeni
 
 
 
Loading...