Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tatăl elevului notat cu SUFICIENT pentru că a scris CORECT cuvântul PATINOAR a răbufinit: 'Moralitatea și demnitatea m-au făcut să explodez. E grav! Nu e prima dată când greșește (VIDEO)

Tatăl elevului notat cu SUFICIENT pentru că a scris CORECT cuvântul PATINOAR a răbufinit: 'Moralitatea și demnitatea m-au făcut să explodez. E grav! Nu e prima dată când greșește (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 05 Mar 2019, 12:40
Tatăl elevului notat cu SUFICIENT pentru că a scris CORECT cuvântul PATINOAR a răbufinit: 'Moralitatea și demnitatea m-au făcut să explodez. E grav! Nu e prima dată când greșește (VIDEO) Eveniment

Tatăl elevului notat cu calificativul 'suficient' de învățător pentru că a scris corect cuvântul 'patinoar' a declarat pentru B1 TV că situația este mai gravă decât pare.

'Nu este prima dată când greșește', a spus  Ionel Tarnoveski pentru Știrile B1 TV.

Bărbatul a reacționat, luni, când "moralitatea și demnitatea" l-au făcut să publice lucrarea copilului pe Facebook. 

Dascălul din Iaşi, învățător la clasa a II-a de la Colegiul Eminescu din Iași,  l-a depunctat pe David pentru că a scris corect și, mai mult, i-a trimis pe părinți să caute în DEX, deși el era cel care greșise.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

"Nu am crezut că impactul va fi așa mare. Învățătorul nu cred că a înțeles, pentru că ieri când Mădălina, fata mea cea mare, studentă la limbi străine, i-a expus dlui învățător situația, acesta nu a recunoscut. A zis că elevul a scris greșit și că el a corectat bine, că copilul a scris cu ‘u’.

Când fata i-a arătat fotografia, dascălul a zis că ‘mai greșesc și eu’.

Acest lucru s-a întâmplat acum vreo 3 săptămâni, iar de atunci ne subestimează copilul. Chiar și la matematică, unde a avut lucrare de nota 10, copilul a fost punctat cu suficient sau bine.S-a ascuns sub pat ca să-i facă o surpriză iubitului. El a intrat în cameră, iar ea, de pe parchet, a trăit şocul cel mare

Pur și simplu, moralitatea și demnitatea m-a făcut ieri să explodez. Vom merge la Inspectorat și să depunem o hârtie oficială. Așteptăm să se sesizeze și Colegiul Eminescu.

Ieri, domnul învățător ne-a trimis la dicționar pentru că el a corectat corect. Înțelegem că el nu are ceva cu noi. E mai grav, așa crede că e corect.

Și în alte lucrări a greșit.

Să vă mai spun. Acum doi ani, același învățător nu l-a lăsat pe David să spună o poezie la serbare, pentru că familia mea nu a cotizat cu 50 de lei pentru cadourile de Paște, de Crăciun și alte activități", a declarat tatăl elevului pentru B1 TV.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Ionel Tarnoveski,   Stiri Iasi