Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Tatăl nostru", așa și pe pământ: Membrii Consiliului Local Hunedoara se roagă înainte de ședințe (VIDEO)

"Tatăl nostru", așa și pe pământ: Membrii Consiliului Local Hunedoara se roagă înainte de ședințe (VIDEO)

Un articol de: - 14 Oct 2015, 12:34
"Tatăl nostru", așa și pe pământ: Membrii Consiliului Local Hunedoara se roagă înainte de ședințe (VIDEO) Foto: Captură video Eveniment
O filmare în care membrii Consiliului Local Hunedoara își încep ședințele cu o rugăciune a apărut pe internet.

Filmarea îi arată pe consilieri smeriți, cu capul plecat, ascultând rugăciunea spusă de un coleg de-al lor. La finalul acesteia, toți cei prezenți se închină și iau loc la masa unde vor discuta deciziile importante care urmează să fie luate pentru cetățeni.

Potrivit denisuca.com, în 2009, consilierii locali din Roman au decis ca înaintea fiecărei ședințe a Consiliului Local să rostească rugăciunea "Tatăl Nostru", inițiativa aparținând unui membru independent.

"Mi se pare nu strigător la cer, ci de-a dreptul stupid. Nu vine Dumnezeu să ia deciziile în locul consilierilor, nu ne dă Tatăl Nostru mai mulți bani pentru proiecte pentru care nu am fost în stare să luăm fonduri europene, pur și simplu ne rugăm pentru că dă bine la alegători să fim / să părem religioși. Credincioși", scrie bloggerul.

"Tatăl nostru"... aici, pe pământ: Membrii Consiliului Local Hunedoara se roagă înainte de ședințe