Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Taximetristul care i-a vândut Mădălinei Manole otrava a rămas pe drumuri

Taximetristul care i-a vândut Mădălinei Manole otrava a rămas pe drumuri

Un articol de: B1 TV - 16 Aug 2013, 14:30
Foto: click.ro Eveniment
Taximetristul care i-a vândut Mădălinei Manole otrava cu care artista s-a sinucis a rămas fără familie, bani şi casă. Pentru că nu a putut să-şi mai plătească datoriile la bancă, Sorin Urziceanu a fost executat silit. În cei trei ani câţi au trecut de la moartea Mădălinei Manole, Sorin Urziceanu a vut parte numai de necazuri: a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, iar la scurt timp a fost părăsit şi de soţie.

Sorin Urziceanu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru că i-a vândut Mădălinei Manole substanţa care i-a pus capăt zilelor. La scurt timp după sinuciderea cântăreţei soţia lui Urziceanu, Brânduşa a introdus divorţ. Cu toate acestea el a continuat să lucreze ca taximetrist în Timişoara, dar banii prea puţini pe care-i câştiga l-au adus într-un impas financiar. Sorin Urziceanu nu şi-a mai putut plăti ratele pentru un credit de 3000 de euro pe care l-a făcut pe vremea când era căsătorit. Împrumutul era garantat cu o casă şi un teren aferent de 1.500 de mp, pe care le deţinea împreună cu soţia lui în comuna Racoviţa, din judeţul Timiş. După ce a primit mai multe somaţii, Sorin Urziceanu a fost executat silit pentru neplata creditului. 

"Îmi este destul cât am pătimit până acum şi vă rog foarte frumos să nu mă deranjaţi cu astfel de treburi!", a declarat Urziceanu pentru click.ro.

Tatăl Mădălinei îl compătimeşte însă pe taximetristul care i-a vândut fiicei sale substanţa care i-a adus moartea.

„Îmi pare rău de el, ştiu ce înseamnă să treci prin asemenea necazuri. Am compasiune pentru el. Dacă aş avea o putere, l-aş ajuta să treacă peste aceste probleme", a declarat tatăl Mădălinei Manole pentru jurnaliştii de la Click.

Mădălina Manole s-a sinucis în vila din Otopeni, în care locuia împreună cu soţul ei, Petru Mircea, şi fiul lor, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, pe 14 iulie 2010.

 
 
 
Loading...