Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Te rog frumos să mă laşi în pace...Florine, Florine!". Ultimele cuvinte ale tineri ucise de militar şi declaraţia dată de martorul-cheie al crimei din coafor

"Te rog frumos să mă laşi în pace...Florine, Florine!". Ultimele cuvinte ale tineri ucise de militar şi declaraţia dată de martorul-cheie al crimei din coafor

Un articol de: - 24 Ian 2018, 20:40
"Te rog frumos să mă laşi în pace...Florine, Florine!". Ultimele cuvinte ale tineri ucise de militar şi declaraţia dată de martorul-cheie al crimei din coafor Eveniment

Oraşul Titu a fost lovit marţi de o crimă care a zguduit toată ţară. Un subofiţer de la o unitate militară din Dâmboviţa şi-a ucis din gelozie iubita într-un coafor.

Conform declaraţiei unui martor cheie, o femeie prezentă în acel moment în coafor, Florin Oprea a fost foarte calm în tot timpul crimei.

"În momentul în care a intrat, în coafor erau trei angajate şi un client care se tundea. Am încercat să îi iau apărarea şi nu m-a ascultat. Nu m-a auzit. Nici măcar nu au urlat unul la altul. Totul s-a derulat foarte repede. În mai puţin de două minute s-a întâmplat totul", a declarat femeia, conform observator.tv

Martorul povesteşte că victima a încercat să sune la poliţie, iar în acel moment militarul a scos cuţitul din geacă şi a lovit-o.

"Fata era la mine, la manichiură. El a intrat, a deschis uşa. A spus: 'Ai văzut că te-am găsit?'. A vrut să îi ia telefonul fiindcă ea a zis că sună la Poliţie. Eu nu am înţeles de ce pentru că el a vorbit pe un ton destul de normal. S-au certat pentru telefon, dar nu s-au lovit sau împins. Ea mi-a spus să iau telefonul şi să sun la Poliţie. Atunci când ea mi-a întins mie telefonul, el s-a deschis la geacă şi a scos cuţitul", a precizat angajata coaforului.

Femeia mai povesteşte că în momentul crimei nimeni din coafor nu a intervenit, toţi alegând să fugă pentru a nu cădea la rândul lor victime.

"Cel mai probabil au fost mai multe lovituri. Nu ştiu exact. Nu m-am băgat să o apăr. Mi-a fost frică să mă apropii. Toţi am fugit. Am sunat la Poliţie. El a atacat-o şi apoi a fugit din salon. Am încercat să o ajut pe fată. Era căzută", a susţinut femeia.

Angajata din coafor susţine că femeia l-a implorat să o lase în pace şi îi repeta numele în timp ce el o lovea.

"Zicea continuu: 'Te rog frumos să mă laşi în pace. Te rog frumos să pleci de aici'. Şi îi repeta numele: 'Florine, Florine!'. Şi apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat", a mărturisit angajata salonului.

Citeşte mai multe despre:   crima,   militar