Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tedi Motociclistul, despre confruntarea cu Mircea Badea: S-ar putea bate cu oameni neantrenați, ar avea o șansă... Poate cu colegul lui, Ciuvică 

Tedi Motociclistul, despre confruntarea cu Mircea Badea: S-ar putea bate cu oameni neantrenați, ar avea o șansă... Poate cu colegul lui, Ciuvică 

Un articol de: B1.ro - 05 Feb 2019, 13:02
Tedi Motociclistul, despre confruntarea cu Mircea Badea: S-ar putea bate cu oameni neantrenați, ar avea o șansă... Poate cu colegul lui, Ciuvică  Eveniment

Tedi Emi, motociclistul care l-a făcut KO pe Mircea Badea, a vorbit, într-un interviu pentru Wowbiz.ro, despre deja celebrul meci cu prezentatorul tv. 

Acesta povestit că a fost felicitat de prietenii lui pentru victorie și a precizat că nu își dorește o a treia confruntare cu Badea. 

”La cum a decurs meciul, aș prefera să nu mai fie unul, o a treia confruntare... Sincer, eu aș dori să fie ultima oară, sper că și-a învățat lecția... (...) Prietenii mei au râs și m-au felicitat pentru că, până la urmă, nu a fost un super-adversar, a fost de divertisment mai mult, mai ales că el are gura mare. E cam copil mic, dar are talentul să te enerveze destul de tare”, a declarat sportivul. 

Tedi Emi a mai spus că a fost enervat de comportamentul copilăresc al lui Mircea Badea, de faptul că a trimis diverse persoane care să-l provoace și că a cerut ca acest meci să aibă loc chiar după ce el se accidentase. 

”M-a enervat și pe mine. Copilărește, dar se adună chestiile astea... M-a enervat că râdea de mine că nu am reușit să îl bat bine prima dată, când am fost mai degajat. M-a enervat că a zis că o să primesc provocări și îmi trimitea tot felul de copii sau tot felul de ciudați ca să mă provoace.  M-a enervat că mi-a lansat provocarea exact când am fost accidentat și toate acestea m-au făcut să îl iau puțin mai în serios, de data asta. Mai ales că eu credeam, din momentul ce a cerut revenșa și în ring – pentru că asta a și fost disputa, în primul meci, că dacă era în ring se termina mai repede – că vine foarte pregătit. Credeam că o să fie un pic mai greu... Nu mă îndoiam, la nivelul meu de experiență, că nu o să câștig, dar mă gândeam că o să fie un pic mai greu și el, fiind om de televiziune, știe să managerieze anumite știri. Adică, dacă el îmi prindea o lovitură, două, așa cum a fost în primul meci – când deși nu mi-a prins nicio lovitură s-a tot agățat de o chestie că nu l-am bătut destul de repede -  ar fi dat imaginea asta de o sute de ori, chiar dacă pierdea. Asta m-a și întărâtat și m-a făcut să îl iau un pic în serios”, a mai declarat acesta.

Teodor a mai spus că Mircea Badea nu a luat foarte în serios meciul cu el și că dacă ar fi știut că impactul loviturii a fost atât de mare pentru prezentator, ar fi încercat să-l prindă. 

”Efectul loviturii asupra lui a fost destul de puternic. A fost un KO foarte puternic și, sincer, chiar nu vă spun ca să mă pun bine cu el sau să vreau să par eu băiatul bun sau alte chestii... Dar, dacă aș fi știu de dinainte că o să pice atât de rău, l-aș fi ținut. Sincer. Adică, chiar a căzut foarte urât. I-am țintit fix bărbia. El s-a și lăsat un pic și asta a amplificat impactul. Adică el, practic, a dat un pic cu capul în genunchiul meu. Eu am vrut să îi dau cu genunchiul în cap, iar el a dat cu capul în genunchi, Lovitura a fost cam de nota 9,5. (...) Când l-am văzut leșinat, căzut, am fost uimit. Am fost uimit de efectul loviturii, chiar nu mă așteptam.  Din experiența mea de 18 ani de arte marțiale nu am văzut un KO cum și-a luat Mircea Badea, să cadă cu capul așa... Dacă era să știu dinainte, chiar l-aș fi prins”, a mai spus Teodor Emi.

Acesta a mai precizat că Mircea Badea s-ar putea confrunta în ring cu oameni neantrenați. 

Mircea Badea s-ar putea bate cu oameni neantrenați, ar avea o șansă... Poate cu colegul lui, Ciuvică (Mugur Ciuvică - n. r.).. Posibil ar câștiga, are totuși o pregătire de ani mulți de arte marțiale. (...) Nu îl văd cum ar fi putut câștiga... Decât printr-un noroc fantastic... Nu asta e problema.. Fiecare este bun în ceva, doar că el nu a vrut să înțeleagă chestia asta. El, din prezentator tv, s-a pretins mai puternic și mai presus decât orice luptător. A fost la un pas să câștige concursul, a fost o întâmplare foarte hazlie... Eu ajungând la mall, am avut nevoie la toaleta, dar cum nu merg prea des pe acolo, nu găseam toaleta. În timp ce căutam toaleta s-a convocat meciul, Mircea Badea era în ring și, exact când am ajuns eu mi-a strigat Cristi că mai am două minute să mă prezint”, a mai explicat Teodor Emi. Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

O reacție a venit și din partea lui Mircea Badea. Acesta a declarat că a fost învins de Tedi Motociclistul cu “o lovitură norocoasă”. (Detalii AICI)

Citeşte mai multe despre:   Tedi Emi,   Mircea Badea