Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tehnologii VR în industria jocurilor de noroc

Tehnologii VR în industria jocurilor de noroc

Un articol de: B1.ro - 27 Noi 2018, 13:16
Tehnologii VR în industria jocurilor de noroc Eveniment

Acum 10 ani, un cazinou VR era o fantezie, astăzi deja este realitate. Această tehnologie a fost preluată imediat de producătorii de software pentru cazinouri și a oferit operatorilor de jocuri de noroc o altă oportunitate de dezvoltare. Cum arată cazinoul realității virtuale și cum funcționează acesta? Cazinoul VR este un cazinou online cu o grafică tridimensională, apropiată de designul unui cazinou terestru. Jucătorul se poate plimba prin holurile clădirii, să se uite în jur, să admire priveliștea de pe balcon, să intre în discuții cu alți jucători, să aleagă sloturi, jocuri de cărți și de masă. Toate acestea par naturale, reale și pline de viață. Scopul dezvoltatorilor realității virtuale este să îmbunătățească software-ul ca să aducă calitatea graficii la un nivel la care obiectele nu o să mai pară desenate și nu o să difere de cele reale. Pentru a obține aceste efecte au fost create diferite gadget-uri inovative, cum ar fi Oculus Rift, dezvoltat de Oculus VR, care face parte din Facebook Inc.

Principiul de funcționare al cazinoului VR se bazează pe redarea unui videoclip cu o rezoluție mai mare și o rată de schimbare a cadrelor, mai bună decât în cazul jocurilor video tradiționale. Această abordare reduce întârzierea redării, adică orice mișcare de mâini sau de capete apare fără întârziere, ceea ce asigură efectul realității. Utilizatorul se simte ca la masa de joc într-un cazinou real. El poate discuta cu jucătorii și cu dealer-ul, poate vedea emoțiile acestora în timp ce jocul progresează, iar dacă folosește și mânuși și cască specială, poate avea senzații tactile reale. În urma testelor făcute se consideră că puteți rămâne într-un cazinou VR cât timp vă place, deoarece nu dăunează sănătății. Participanții testelor au declarat că s-au simțit excelent și vor să revină. Primul cazinoul VR a fost dezvoltat de liderul în industria jocurilor de noroc – Microgaming, folosind tehnologia Oculus Rift, cu accent pe ruletă VR. Această variantă de ruletă VR le permite jucătorilor sa-și schimbe aspectul sau să devină transparenți, iar dealerul de la masă de joc, să aibă un aspect ciudat, de exemplu aspect de robot.

Cazinoul VR are foarte multe avantaje. În prima fază oferă un sentiment de prezență reală, vă permite să socializați cu alți jucători și cu dealerii, puteți realiza câștiguri reale fără să părăsiți casa, beneficiați de multe jocuri inovative si un soft performant. Factorul negativ ar putea fi dependență, dar nici jucătorii care folosesc cazinourile terestre nu sunt protejați de acest viciu nociv. Un joc responsabil este factorul principal, care o să facă această experiență și mai plăcută.

Pentru a accesa un cazinou virtual aveți nevoie de un calculator modern, o cască pentru realitatee virtuală și un software special. Calculatorul ar trebui să fie destul de performant. Casca Oculus Raft este una dintre cele mai bune de pe piață, cu un unghi de vizionare mai larg, dar există și modele mai ieftine de la Microsoft sau Samsung care nu vă vor dezamăgi. 

 

 

 

 

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...