Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tel Drum SA a cerut ca „Ferma de porci a lui Dragnea” să intre în insolvență

Tel Drum SA a cerut ca „Ferma de porci a lui Dragnea” să intre în insolvență

Un articol de: Redacția B1.ro - 07 Feb 2020, 16:37
Foto: Pixabay.com Eveniment

Tel Drum SA Alexandria a solicitat, în 5 februarie, la Tribunalul Teleorman, deschiderea procedurii de insolvenţă împotriva Ferma Salcia SA, cunoscută drept „Ferma de porci a lui Dragnea“, potrivit Supervizor.ro.

Potrivit sursei citate, cererea depusă de administratorul judiciar care se ocupă de insolvenţa Tel Drum SA este ciudată pentru că Ferma Salcia SA a susţinut că are de recuperat de la firma de construcţii suma de 3,94 milioane lei şi a solicitat înscrierea la masa credală cu această creanţă.

CITR FILIALA ILFOV SPRL a eliminat suma de 3.169.419,91 lei, ca fiind prescrisă, şi a precizat că „nu rezultă nici din documentele depuse de creditoare, nici din documentele primite de la debitoare faptul că serviciile au fost prestate, respectiv faptul că bunurile au fost livrate“. Totuşi, ferma de porci a fost înscrisă în tabelul creditorilor cu diferenţa de 656.111,64 lei, dar cu menţiunea „sub condiţia dovedirii prestării efective a serviciilor, respectiv livrarea de mărfuri”.

Se pare că, între timp, administratorul judiciar a descoperit alte „golănii” între cei doi agenţi economici din moment ce a solicitat aplicarea Legii 85/2014, demers juridic care a dus la constituirea Dosarului nr.145/87/2020, pentru care Tribunalul Teleorman a programat primul termen de judecată pe 2 martie 2020.

Va fi interesant de văzut ce bani revendică TEL DRUM SA şi ce tranzacţii „spectaculoase” au existat între o firmă de drumuri şi o fermă de porci, mai scrie supervizor.ro.
 

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   Tel Drum
 
Loading...