Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Telekom România, amendată de ANCOM. Orange și Vodafone au primit avertismente

Telekom România, amendată de ANCOM. Orange și Vodafone au primit avertismente

Un articol de: B1.ro - 27 Aug 2018, 18:28
Eveniment

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a amendat Telekom România Mobile Communications cu 500.000 de lei. Orange și Vodafone au primit avertismente, informează ancom.org.ro.

"În perioada ianuarie – iulie 2018, ANCOM a derulat o amplă campanie de măsurare a acoperirii naţionale cu servicii de voce, în cadrul căreia s-au efectuat măsurători în 12.786 de localităţi locuite de peste 19,8 milioane de locuitori din totalul de 20,1 milioane. 

Campania de măsurători a ANCOM s-a derulat pentru a verifica în ce măsură operatorii de telefonie mobilă respectă obligaţia de acoperire cu servicii de voce a zonelor locuite de cel puțin 98% din populația României, obligație asumată prin licenţe. Rezultatele campaniei de măsurători privind acoperirea cu servicii de voce sunt următoarele: Orange România -97.56% din populație, Telekom România Mobile Communications - 96.8% din populație și Vodafone Romania - 97.80% din populație. Pentru că niciunul dintre operatorii de telefonie mobilă nu a atins valoarea stabilită prin licențe şi ținând cont de gradul de îndeplinire a obligației, ANCOM a sancționat contravențional Orange România și Vodafone Romania cu avertisment și Telekom România Mobile Communications cu amendă în cuantum de 500.000 de lei”, a declarat Sorin Grindeanu, președintele ANCOM.

Citeşte mai multe despre:   ANCOM,   Sorin Grindeanu,   Telekom
 
 
 
Loading...