Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment (P) Telekom Romania oferă internet 4G și licențe de acces în platforma educațională Adservio

(P) Telekom Romania oferă internet 4G și licențe de acces în platforma educațională Adservio

Un articol de: Traian Avarvarei - 27 Apr 2020, 18:05
 (P) Telekom Romania oferă internet 4G și licențe de acces în platforma educațională Adservio Eveniment

Telekom Romania, împreună cu partenerul său Adservio, oferă cu o reducere de 100%, internet 4G și licențe în platforma de management educațional Adservio, o soluție digitală unică prin care se asigură continuitatea procesului educațional, chiar și de la distanță. Astfel, toate unitățile de învățământ interesate pot beneficia gratuit de un pachet educațional integrat ce conține licențe pentru platforma Adservio și internet nelimitat 4G.

Platforma Adservio acoperă funcționalitățile indicate de Ministerul Educației și Cercetării pentru perioada următoare prin organizarea de cursuri online, gestionarea materialelor suport de curs și a temelor, notarea în catalogul virtual și informarea părinţilor prin rapoarte automate despre evoluţia și activitatea elevilor.

Prin intermediul acestei platforme unice, cu peste 1,2 milioane de utilizatori din peste 2.000 de școli din întreaga țară, se asigură:

  • catalog în format electronic;

  • organizarea de cursuri video interactive

  • transmiterea de teme și proiecte online;

  • evaluarea elevilor și notarea lor;

  • crearea și distribuirea de teste online;

  • comunicarea directă între elevi, părinți, profesori, directori și inspectorat;Mărturia fratelui unei victime de la Onești, despre intervenția Poliției: De la început m-au luat cu minciuni. Au zis că ...

  • distribuirea lecțiilor și resurselor didactice necesare;

  • distribuirea rapoartelor către Inspectorat și Ministerul Educației.

Platforma poate fi utilizată atât în varianta desktop, cât și aplicație mobilă.

În cazul în care doriți să beneficiați de acces la platformă, accesați link-ul acesta, iar o echipă dedicată vă va contacta în termen de 24 de ore, pentru activarea contului și training rapid online.

Rămânem implicați și preocupați de susținerea comunității educaționale din România. În plus, avem expertiza necesară pentru a oferi consultanță pentru implementarea soluțiilor Microsoft Office 365 și Google G-Suite for Education.

Cu Telekom, accesul la educație rămâne deschis, simplu și rapid. Școala este acolo unde ești tu!

 

Despre Telekom Romania

 

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți.

Soluțiile Telekom deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jur. Misiunea Telekom este de a îmbogăți viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație 4G, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență de divertisment, cu acces la conținut exclusiv și de calitate, pe toate ecranele, și funcționalități interactive avansate. Telekom Romania este partenerul de încredere al companiilor, pentru care oferim soluții complete de comunicații și IT&C. Rețeaua noastră conectează oameni, mașini și conținut, pentru un viitor mai bun, mai sigur și mai simplu.

Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile lider global de telecomunicații integrate.