Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tensiuni în PSD înainte de Congres: ATACURI între Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu (VIDEO)

Tensiuni în PSD înainte de Congres: ATACURI între Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu (VIDEO)

Un articol de: - 05 Mar 2018, 12:52
 Tensiuni în PSD înainte de Congres: ATACURI între Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu (VIDEO) Eveniment

Secretarii vechi de trei guverne zboară. E primul semnal dat, în prag de Comitet Executiv PSD, de către Liviu Dragnea. În spatele uşilor închise însă, sunt aşteptate să cadă capete mult mai "grele". Gabriela Firea pune demisia pe masă şi cere minştrilor vechi şi noi să nu mai asculte de secretarii de stat şi să îşi facă treaba. Pe de altă parte, Codrin Ştefănescu continuă să-l strângă cu uşa pe Liviu Dragnea, pe tema statului paralel. "Un nebun" - îl cataloghează Marian Oprişan, semn că taberele sunt clar conturate în partid.

”Nu voi face rabat de la calitate. Acum cred că parte din proiectele Capitalei vor fi rezolvate. Dacă nu, vă spun de pe acum, îmi voi da demisia din toate funcțiile politice, rămân simplu membru de partid. Sunt oameni în ministerul Energiei care au încă poziții importante - secretari de stat, directori, consilieri - care blochează, care frânează. Eu nu mai pot să fiu părtașă cu acest mod de lucru și cu faptul că miniștrii sunt conduși de directori. (...) Guvernele care au fost până acum la Palatul Victoria doar au promis și nu au făcut nimic în câteva proriecte. (...) Miniștrii care nu își fac datoria în interesul cetățenilor, să plece. Ei vin, stau câteva luni, pleacă, își trec în CV o funcție foarte importantă, dar partidul răspunde”, a declarat Gabriela Firea. 

Codrin Ştefănescu a continuat atacurile la Liviu Dragnea.

”Dacă vrem să avem grijă de oameni și de colegii noștri de partid. Nu putem să chemăm la congres 4.000 de delegați și să le dăm în plic niște soluții”, a spus Ștefănescu. 

”Eu vă spun cu toată responsabilitatea, numai un nebun ar putea să spună că Liviu Dragnea are vreo legătură cu serviciile”, a spus, la rândul său, Marian Oprișan. 

Şeful partidului e însă împăciuitor, până vine vorba de Codrin Ştefănescu.

”Urmează schimbările la secretarii de stat. Ceea ce a spus doamna Firea este adevărat. (...)Domnul Codrin Ștefănescu poate să ceară explicații de la camaradul lui Gabriel Oprea, asociatul lui Gabriel Oprea care nu are nicio legătură cu sistemul”, a spus Dragnea. 
 

Citeşte mai multe despre:   PSD,   Liviu Dragnea