Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cenzură la vârf: Ionuţ Mişa nu mai are voie să vorbească cu presă fără aprobarea lui Eugen Teodorovici

Cenzură la vârf: Ionuţ Mişa nu mai are voie să vorbească cu presă fără aprobarea lui Eugen Teodorovici

Un articol de: B1.ro - 22 Oct 2018, 20:25
Cenzură la vârf: Ionuţ Mişa nu mai are voie să vorbească cu presă fără aprobarea lui Eugen Teodorovici Eveniment

Tensiunile dintre ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi directorul ANAF, Ionuţ Mişa, sunt tot mai evidente! Un ordin de ministru îi înterzice şefului de la FISC să mai comunice cu presa despre activitatea instituţiei fără a obţine înainte aprobare.

Este vorba despre un ordin al ministrului Finanţelor din data de 30 august, obţinut de Antena3, care arată că, începând cu această dată, toate structurile subordonate ministerului, inclusiv ANAF, trebuie să obţină avizul ministerului pentru activitatea de comunicare publică, arată Adevărul.

Astfel, totul, de la răspunsurile date de ANAF până la participarea lui Mişa la diverse conferinţe, trece prin biroul de presă de la Ministerul Finanţelor.

Tensiunile dintre Eugen Teodorovici şi Ionuţ Mişa, care înainte de poziţia de la ANAF a deţinut chiar funcţia de ministru al Finanţelor, sunt evidente încă de la începutul colaborării. De altfel, Teodorovici nu a ezitat în a anunţa că ăl va demite pe Mişa la finalul anului dacă nu va întruni toate cerinţele care i-au fost trasate.


 

Citeşte mai multe despre:   Ionuț Mișa,   Eugen Teodorovici,   ANAF