Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Terifiant! Adevărul despre CUM A MURIT Mudava, „vraciul“ lui Ceauşescu: În ultimele clipe a încercat să...

Terifiant! Adevărul despre CUM A MURIT Mudava, „vraciul“ lui Ceauşescu: În ultimele clipe a încercat să...

Un articol de: B1.ro - 02 Noi 2018, 16:39
Terifiant! Adevărul despre CUM A MURIT Mudava, „vraciul“ lui Ceauşescu: În ultimele clipe a încercat să... Eveniment

Bioenergeticianul Constantin Mudava, supranumit vindecătorul lui Nicolae Ceaşescu, a murit în urma mai multor afecţiuni. Fiul său, George Mudava (46 de ani), a declarat pentru „Adevărul” că acesta a încercat să îi transmită câteva vorbe înainte de a muri, dar nu mai era coerent.

Constantin Mudava a murit joi, la vârsta de 82 de ani, în secţia Îngrijiri Paliative a spitalului din Târgovişte, unde fusese internat în urma unui infarct în urmă cu două săptămâni.

Vindecătorul suferea de aproximativ doi ani de probleme cardiace, dar şi multe afecţiuni. „Se pare că a avut şi un mic accident vascular cerebral. Ce a avut el sunt semnele bătrâneţii, numai că la el au fost puţin mai galopante. S-a chinuit puţin. A trecut foarte repede prin toate etapele unui om care îmbătrâneşte. A murit în somn, la Secţia de Îngrijiri Paliative, acolo unde era de o săptămână. Încă o săptămână a stat la Neurologie”, a declarat fiul său.

Pe patul de spital, în ultimele zile de viaţă, vraciul lui Ceauşescu a încercat să îi mai transmită fiului său câteva cuvinte, dar nu se mai putea înţelege nimic din ce spunea. Mintea îi era însă lucidă şi a refuzat tratamentul, înţelegând că nu mai are nicio şansă.

Despre puterile paranormale pentru care tatăl său era faimos, George Mudava, unul din cei patru copii ai vindecătorului, declară: Faima pe care el a căpătat-o ne-a schimbat viaţa. Am încercat şi el, şi noi, să rămânem oameni normali, să nu ni se urce la cap. A ştiu că avea o putere a lui şi a mizat pe ea. A văzut lucrurile în felul său, din perspectiva puterii lui. Am înţeles puterea pe care o avea. Poate că nu l-am aprobat mereu, dar l-am înţeles, dovadă că am fost apropiaţi tot timpul. A tratat foarte multă lume celebră, dar care eu nici nu ştiu. Au tras oameni de el să se ducă în America, dar a refuzat. A mers prin câteva ţări din Europa, dar s-a întors”.

De loc din Ghirdoveni, comuna dâmboviţeană Caragiale, Mudava s-a autopromovat drept bioenergetician, bioterapeut şi vindecător şi a ajuns extrem de cunoscut în 1996, când a candidat la Preşedinţia României. S-a lăudat peste tot cu puterile sale bioterapeutice, dar s-a retras din viaţa publică în ultimii ani de viaţă, într-o casă din Câmpina, judeţul Prahova. Apropiaţii spun că acumulase o avere impresionantă, cu mai multe proprietăţi în judeţele Prahova şi Dâmboviţa. De asemenea, mulţi l-au considerat un şarlatan.

Citeşte mai multe despre:   Constantin Mudava,   George Mudava,   ceausescu