Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Termen NOU în dosarul COLECTIV, la Tribunalul Bucureşti

Termen NOU în dosarul COLECTIV, la Tribunalul Bucureşti

Un articol de: - 26 Mar 2018, 07:46
Termen NOU în dosarul COLECTIV, la Tribunalul Bucureşti Eveniment

Tribunalul Bucureşti a dat un nou termen în judecarea dosarului Colectiv, în care sunt inculpaţi fostul primar , patronii clubului şi pompierii.

Inițial, primarul Cristian Popescu-Piedone și patronii de la Clubul Colectiv au fost trimiși în judecată în dosare separate, însă cauzele au fost reunite.

Prima amânare a judecării dosarului, în 12 februarie, pentru 26 martie, din cauza neîndeplinirii procedurii de citare cu două părţi civile care se află în Spania, informează Hotnews.

De asemenea, procesul a fost amânat de mai multe ori din motive procedurale, în principal pentru că nu au fost citate corect părţile vătămate din dosar, deşi a început în mai 2017.

Patronii clubului Colectiv, Alin George Anastasescu, Paul Gancea și Costin Mincu, sunt acuzați de ucidere din culpă, vătămare corporală și neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, iar în dosar mai sunt judecați Daniela Niță, patroana firmei de artificii  Golden Ideas Fireworks Artists, Cristian Niță (director) și Viorel Zaharia (pirotehnist), precum și persoanele juridice  Colectiv Club și  Golden Ideas Fireworks Artists.
 

Citeşte mai multe despre:   Colectiv,   termen,   dosar,   judecata