Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Termoenergetica Bucureşti anunţă că a încărcat mai mult de 90% din punctele termice

Termoenergetica Bucureşti anunţă că a încărcat mai mult de 90% din punctele termice

Un articol de: George Lupu - 23 Oct 2020, 15:16
Termoenergetica Bucureşti anunţă că a încărcat mai mult de 90% din punctele termice Eveniment

Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă vineri că în 92% din totalul punctelor, modulelor şi centralelor termice (1.027) au fost încărcate instalaţiile pentru furnizarea căldurii în noul sezon de încălzire.

Conform unui comunicat CMTEP, pentru restul de 8 procente nu s-au încărcat încă instalaţiile deoarece asociaţiile de proprietari (6%) au anunţat că momentan nu doresc furnizarea căldurii sau mai sunt în desfăşurare lucrări (2%) la reţeaua secundară.

"Acţiunea se derulează progresiv, având în vedere dimensiunile sistemului de termoficare şi numărul mare al consumatorilor. Reamintim asociaţiilor de proprietari că este necesară deschiderea circuitului de încălzire din subsolurile blocurilor şi realizarea aerisirii coloanelor astfel încât, după finalizarea probelor, agentul termic să parcurgă întreaga instalaţie de încălzire", a precizat compania.

Problemele cu distribuția apei calde au continuat și în această săptămână. Un număr total de 504 imobile din sectoarele 2, 3, 4 şi 6 nu au avut apă caldă, din cauza avariilor la reţeaua de termoficare, se precizează într-o informare postată ep site-ul Termoenergetica.

În Sectorul 2 este vorba despre 125 de imobile, dintre care şi 6 instituţii, afectate de o avarie la reţeaua primară.

În Sectorul 3, un număr de 38 de blocuri au fost afectate de o avarie la reţeaua secundară, care ar urma să fie remediată în cursul după-amiezii.  În Sectorul 6 este vorba despre 249 de blocuri şi 11 instituţii, afectate de avarii la reţeaua primară.