Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Detalii inedite din culisele thriller-ului horror ''The Nun'', filmat în România: Regizorul a avut ''o întâlnire paranormală'' (VIDEO)

Detalii inedite din culisele thriller-ului horror ''The Nun'', filmat în România: Regizorul a avut ''o întâlnire paranormală'' (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 08 Sep 2018, 21:38
Detalii inedite din culisele thriller-ului horror ''The Nun'', filmat în România: Regizorul a avut ''o întâlnire paranormală'' (VIDEO) Eveniment

Detalii inedite din culisele filmului "Călugăriţa: Misterul de la mănăstire", thriller-ul horror filmat în întregime în România. Regizorul britanic Corin Hardy, care se declară un sceptic, a povestit că la Mogoşoaia a avut parte de o întâmplare paranormală. Scenariul a fost de la început gândit pentru România şi a fost filmat în mai multe castele din ţară. Timp de 38 de zile, sute de oameni au muncit pentru ca totul să fie perfect, informează B1 TV.

Filmul ”Călugăriţa: Misterul de la mănăstire” este cel mai aşteptat film horror al momentului, iar toate scenele au fost filmate exclusiv în România. Noua producţie explorează un colţ întunecat al universului „The Conjuring", ale cărui filme au doborât recorduri şi au înspăimântat spectatori din toată lumea.

Cei din echipa de filmare au povestit detalii incredibile. Regizorul britanic Corin Hardy, în vârstă de 43 de ani, a făcut o mărturisire şocantă: am avut parte de o întâlnire supranaturală cu fantomele a doi soldaţi români. 

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Monitoarele nu se aflau pe coridor, ci într-o cameră complet izolată şi întunecată. Fiindcă mişcarea camerei necesita un dolly lung, acesta era poziţionat încă de la intrarea pe coridor şi până la ieşire. Am intrat în camera monitoarelor şi am văzut doi tipi aşezaţi pe scaune în stânga mea, i-am salutat şi m-am aşezat cu spatele la ei, urmărind monitoarele timp de 15 minute în timpul filmării. Eram entuziasmat că filmarea a ieşit bine şi m-am întors ca să-i întreb dacă au văzut că ieşise perfect. Însă nu se mai afla nimeni acolo. Şi nici scaunele nu existau", a povestit  regizorul, citat de Adevărul.

O altă întâmplare stranie a fost că în drum spre Criş echipa a simţit un miros apăsător de ars în acelaşi punct al drumului, în fiecare zi, fapt pentru care nu a existat nicio explicaţie. 

Scenariul a fost de la început gândit pentru România. „The Nun" a fost filmat la Castelul Corvinilor, Castelul Bethlen din Criş, în tunelele de la Mogoşoaia, în Sighişoara, la Copşa Mare şi la Palatul Parlamentului.
 

LOVITURĂ pentru Pro TV! Încă o vedetă are COVID-19

Citeşte mai multe despre:   The Nun,   Corin Hardy,   Mogosoaia