Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment 2.000 de pachete de tigări confiscate de la CONTRABANDIȘTI au fost furate de un POLIȚIST. Ce pedeapsă a primit omul legii?

2.000 de pachete de tigări confiscate de la CONTRABANDIȘTI au fost furate de un POLIȚIST. Ce pedeapsă a primit omul legii?

Un articol de: B1.ro - 17 Sep 2019, 10:01
2.000 de pachete de tigări confiscate de la CONTRABANDIȘTI au fost furate de un POLIȚIST. Ce pedeapsă a primit omul legii? Eveniment

Un polițist din Botoșani a cedat tentanției și a furat 2.000 de pachete de tigări, confiscate de la contrabandiști. Întreaga operațiune s-a derulat timp de un an de zile, perioadă în care a profitat de meseria sa. Poliţistul era tehnician criminalist în cadrul I.P.J. Botoşani, cu atribuţii de gestionar al capturilor de ţigări confiscate de colegii săi.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție au transmis că cercetările în cazului polițistului hoț s-au încheiat. De asemenea, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani a dispus trimiterea în judecată a agentului de poliție din cadrul I.P.J. Botoșani, inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi contrabandă în formă asimilată, scrie observator.tv. 

IMAGINI BOMBĂ CU O VEDETĂ DIN ROMÂNIA! BĂRBAȚII AU RĂMAS ȘOCAȚII CÂND AU VĂZUT-O GOALĂ

"Inculpatul, în perioada 2017 – 2018 (la intervale de una – două zile, fără a putea fi stabilit cu exactitate numărul actelor materiale), în calitate de polițist, având funcţia de agent tehnician criminalist în cadrul I.P.J. Botoşani, cu atribuţii de gestionar, și-a însușit și folosit, în interes personal, mai multe mijloace de probă aflate în gestiunea sa, respectiv 1.500 de pachete de țigări care făceau obiectul unui dosar penal aflat în lucru la structura de investigare a infracțiunilor de criminalitate economică, precum și alte 519 pachete de țigări de diferite mărci, ce făceau obiectul unui alt dosar penal aflat în lucru la structura de poliție rutieră. fapte ce echivalează, în același timp cu deținerea acestor bunuri, care trebuiau plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din fapte de contrabandă cu țigarete. Valoarea totală a prejudiciului cauzat bugetului de stat a fost calculată la suma de 22.682 de lei, precum şi 1.000 de lei ce face obiectul unui dosar penal privind fapte de corupție, aflat în lucru tot la structura de investigare a infracțiunilor de criminalitate economică", anunţă Direcția Generală Anticorupție.