Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Times New Roman, amendă usturătoare de la CNCD după un articol despre iubita lui Dragnea. Explicația Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării

Times New Roman, amendă usturătoare de la CNCD după un articol despre iubita lui Dragnea. Explicația Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării

Un articol de: B1.ro - 25 Apr 2018, 17:19
Times New Roman, amendă usturătoare de la CNCD după un articol despre iubita lui Dragnea. Explicația Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării Eveniment

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a sancționat publicația Timesnewroman.ro pentru articolul “Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-iști, …’’. 

CNCD a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 5.000 lei pentru Infant Media SRL, care administrează publicația, 5.000 lei pentru autorul articolului, 3.000 lei pentru editorul șef și 3.000 lei pentru administratorul Infant Media SRL. Publicația este obligată, de asemenea, să publice pe site-ul său un rezumat al hotărârii, pentru o perioadă de 30 de zile, precum și în două cotidiene naționale.

Pamfletul făcea referire la iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase, care a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD din martie chiar în primul rând al Sălii Palatului, pe locul pe care obișnuia să stea Ion Iliescu. Ea a stat lângă Ministrul de Interne, Carmen Dan. 

Consiliul a decis că “articolul postat pe pagina de internet www.timesnewroman.ro, din data de 12.03.2018, cu titlul “Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-iști, …’’, prin care se creează o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD reprezintă discriminare și încalcă dreptul la demnitate al acestora”, se arată în comunicatul CNCD.

Hotărârea a fost adoptată cu unanimitatea de voturi a celor prezenți (8), cu excepția amenzii privind administratorul societății comerciale (două voturi împotrivă).

Citeşte mai multe despre:   CNCD,   Liviu Dragnea,   Irina Tanase