Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Timișoara: Baloane cu care se merge pe apă, cea mai nouă distracție

Timișoara: Baloane cu care se merge pe apă, cea mai nouă distracție

Un articol de: B1 TV - 09 Iul 2012, 09:13
Timișoara: Baloane cu care se merge pe apă, cea mai nouă distracție Eveniment

La Timişoara se merge pe apă. La propriu. Cel mai nou mod de distracţie din oraş este reprezentat de baloanele umplute cu aer, cu ajutorul cărora se merge pe apă. Astfel, distracţia este garantată. Mai mult decât atât, 10 minute într un asemenea balon echivalează cu o oră de mers la sală sau la alergare. Caloriile dispar ca prin minune şi silueta este, astfel, şi ea garantată.

Baloanele care întreţin silueta sunt afacerea a doi timişoreni. Ideea le-a venit după o vizită într-o staţiune din Austria. Întorşi în România, au fost convinşi că merită să aducă în oraşul de pe Bega asemenea baloane. În mai puţin de o lună de când şi-au deschis afacerea, numărul clienţilor este în creştere.

“Avem un număr de patru baloane și un cilindru. Cilindrul îl avem aici în spate. În cilindru pot intra două perssoane, maxim de 200 de kilograme. În balon poate intra o singură persoană, maxim de 100 de kilograme, vârsta de la 3 ani si nu contează vârsta. Distracția e garantată,” a povestit unul dintre cei doi tineri.

Cei mai încântaţi sunt copii.

“A fost foarte fain, n-am mai fost dar e mai frumos decât alte chestii,” a spus unul din copii care s-au bucurat de o plimbare în balon pe apă.

“Parca este într-o bilă și nu poți să stai în picioare, e ca și când plutești pe apă,” a povestit un alt amator al noii modalități de distracție.

Costul pentru plimbare în interiorul balonului este de 10 lei.


Timișoara: Cea mai nouă modalitate de distracție, mersul pe apă, în balon
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Stiri Timisoara,   apa,   Austria