Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Centrul Timișoarei, fără internet, telefonie și tv: Primarul a dat ordin să se taie toate cablurile aeriene (VIDEO)

Centrul Timișoarei, fără internet, telefonie și tv: Primarul a dat ordin să se taie toate cablurile aeriene (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 19 Mar 2019, 11:03
Foto: facebook.com/pg/Nicolae-Robu Eveniment

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a reuşit să lase centrul oraşului fără internet, telefoane şi televizoare. Asta după ce s-a apucat să taie toate cablurile din oraş. Edilul spune că acesta este efectul refuzului operatorilor de internet, telefonie şi tv de a-şi strânge singuri firele de pe stâlpi şi de a trece la o reţea subterană, informează B1 TV. 

Timişorenii s-au trezit, din senin, că nu au internet, telefon sau semnal la tv. Asta după ce primarul Nicolae Robu a dat ordin să se taie toate cablurile aeriene.

”Nu vrem să lăsăm pe nimeni fără internet, fără televiziune, fără telefonie, nu vrem asta. Dar nici nu mai putem tolera ca oraşul să fie plin de cabluri aeriene. (...) A sosit momentul să acționăm în forță. Noi am mai făcut asta pentru că la mai multe proiecte eram sub riscul de a nu ne încadra în termene dacă nu am fi intervenit în forță”, a declarat Robu. 

Edilul spune că de vină sunt operatorii care deşi au fost somaţi să îşi mute reţelele de cabluri în subteran nu au făcut nimic în aceste sens. 

”Niciodată nu au fost constructivi, nu au răspuns solicitărilor noastre cu vorba bună. Acum am anunțat de săptămâna trecută că vom porni o campanie de intervenție în forță pentru că trebuie să scăpăm orașul de aceste cabluri aeriene”, a mai spus edilul. 

Când au aflat ce le-a pregătit primarul, reprezentanţii firmelor de telefonie, internet și televiziune au venit într-un suflet la locul intervenției, însă nu au reuşit să îl înduplece pe edil. Şi nici soluţii nu au deocamdată. 

”Foarte mulți oameni au rămas fără servicii. Unele cabluri care au fost tăiate alimentează stațiile de telefonie mobilă. Acestea nu mai emit semnal pentru telefonia mobilă”, a declarat reprezentantul unei firme de cablu. 

În jur de 1.000 de familii au rămas fără servicii de telefonie, internet şi tv după acţiunea primăriei. Iar intervenţiile vor continua în tot oraşul, spune edilul Nicolae Robu care a tăiat cu mâna lui câteva cabluri.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Timisoara,   Nicolae Robu
 
 
 
Loading...