Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Un locatar a fost uitat de autorități într-unul dintre blocurile evacuate din Timișoara. „Am fost acasă la televizor și am dormit”

Un locatar a fost uitat de autorități într-unul dintre blocurile evacuate din Timișoara. „Am fost acasă la televizor și am dormit”

Un articol de: Redacția B1.ro - 21 Noi 2019, 14:47
Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu Eveniment

Un locatar al unuia dintre blocurile evacuate din Timișoara a fost uitat de autorități în apartament, notează tion.ro. După ce autoritățile au realizat că deratizarea făcută într-un bloc a dus practic la decesul a trei oameni, ele au decis să evacueze întreg imobilul. Câteva ore mai târziu, au hotărât să evacueze și un al doilea bloc, în care deratizarea a fost făcută de aceeași firmă. Numai că l-au uitat pe unul dintre locatari.

Miercuri, locatarilor li s-a permis să se întoarcă acasă, dar apoi pompierii au considerat că blocul trebuie din nou evacuat. Abia de data aceasta a plecat și locatarul.

„Eu de acum sunt evacuat. Eu am avut totul, alimente acasă, sunt la pensie. De două-trei zile nu ies afară. Nu are rost așa să mă plimb. Acum mi-au spus poliția. Azi-noapte am dormit acasă la mine, aici. Întrebații pe alții, care sunt de două-trei zile evacuați. Eu mai înainte, o jumătate de oră am ieșit. Patru-cinci zile am stat acasă, mi-am făcut aprovizionarea, sunt pensionar. Am fost acasă la televizor și am dormit. Au bătut la ușă. Dacă trece o oră-două mă ia cu somn. Trebuie să mă duc la doctor. Autoritățile au spus că să se facă analize și probabil deseară. Am frigider, trebuie să-l scot din priză, mă duc să-l scot din priză…”, a susținut pensionarul, citat de tion.ro.

Citeşte mai multe despre:   Timișoara_1
 
Loading...