Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Toate piețele din Sectorul 4 se vor redeschide, începând de vineri

Toate piețele din Sectorul 4 se vor redeschide, începând de vineri

Un articol de: Maria Zărnescu - 03 Dec 2020, 16:22
Toate piețele din Sectorul 4 se vor redeschide, începând de vineri FOTO: Pixabay.com Eveniment

Începând cu ziua de vineri, se vor redeschide toate piețele din Sectorul 4. Producătorii de fructe și legume își vor putea vinde marfa în interiorul piețelor, la tarabele special amenajate, informeazp Agerpres. Totodată, în cursul serii de joi, premierul Ludovic Orban a anunțat că astăzi se întâlnește CNSU, pentru a stabili redeschiderea piețelor, în interior, din țară.

 

Tarabele recolate în afara piețelor vor fi mutate în interior

 

În cursul zilei de joi, Direcția de Administrare a Piețelor ar urma să ia toate măsurile pentru relocare a aproximativ 300 de tabere, ce au fost mutate în urmă cu aproximativ trei săptămâni în afara piețelor.

Acestea vor fi mutate în interior, ca producătorii să își poată vinde fructele și legumele în spații închise. Primăria Sectorului 4 reaminteşte că, în urmă cu aproximativ o lună, ca urmare a unor decizii guvernamentale, producătorii care aveau închiriate tarabe în noua Piaţă a Sudului au fost relocaţi în piaţa volantă pe care administraţia locală a amenajat-o la parterul parcării etajate aflate la doar câţiva metri distanţă. În aceleaşi condiţii au funcţionat şi vânzătorii de la Piaţa Berceni-Olteniţei, care au fost mutaţi la parterul parcării etajate de pe strada Tulnici, adică în spatele sediului pieţei, scrie Agerpres.

 

În spațiu deschis, tarabele au fost acoperite de copertine impermeabile

 

În ceea ce privește Piața Progresul, tabere din incintă au fost mutate în urmă cu câteva săptămâni pe acoperișul clădirii, acolo unde au funcționat în spațiu liber, fiind acoperite cu o serie de copertine impermeabile.

Măsura, la acel moment, a fost luată și în cazul roducătorilor ce funcţionau în pieţele Apărătorii Patriei (tarabele de aici fiind relocate pe amplasamentul fostului târg de miei), Norilor şi Timpuri Noi (acestora fiindu-le oferită ca alternativă de locaţie de vânzare parcarea situată pe strada Secerei, în proximitatea Palatului Naţional al Copiilor), precum şi a celor din Piaţa Străduinţei, care au fost relocaţi în parcarea din proximitatea acesteia, informează sursa citată mai sus.Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi de Carol al II-lea

Citeşte mai multe despre:   Sector 4