Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Toate unitățile SRI din țară vor fi verificate. Adrian Țuțuianu: "Vom verifica date, documente, informații"

Toate unitățile SRI din țară vor fi verificate. Adrian Țuțuianu: "Vom verifica date, documente, informații"

Un articol de: - 14 Mar 2017, 16:48
Eveniment

Președintele Comisiei de Control a SRI din Parlament, Adrian Țuțuianu, a anunțat marți că începând de săptămâna viitoare se vor face verificări la direcțiile județene de informații ale SRI și la instituțiile din subordinea serviciului.

"Comisia de Control a SRI va merge în control la instituțiile subordonate SRI și la direcțiile județene de informații ale SRI.

Există o tematică de control, care a fost elaborată de cei care au lucrat anterior în această comisie. Vom verifica date, documente, informații. Începem cu unitățile centrale ale SRI și vom merge și în câteva județe.

Dacă sesizăm anumite nereguli vom sesiza președintele României, pentru că el este cel care îl numește pe directorul SIE. Dacă este vorba despre fapte penale, este o obligația oricărui cetățean să sesizeze instituțiile abilitate", a afirmat Adrian Țuțuianu, conform stiripesurse.ro.

Adrian Țuțuianu a precizat că în această perioadă se vor face și o serie de modificări la regulamentul de ordine interioară a comisiei de control pe care o conduce, dar și în legea de organizare a SRI.
 

Citeşte mai multe despre:   SRI,   verificari,   Adrian Țuțuianu,   lege,   schimbari,   servicii secrete
 
 
 
Loading...