Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Toni Grecu are un singur mesaj pentru cei care neagă existența coronavirusului: ”Să dea Dumnezeu să nu treacă niciodată prin ce am trecut eu” (VIDEO)

Toni Grecu are un singur mesaj pentru cei care neagă existența coronavirusului: ”Să dea Dumnezeu să nu treacă niciodată prin ce am trecut eu” (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 26 Feb 2021, 22:57
Toni Grecu are un singur mesaj pentru cei care neagă existența coronavirusului: ”Să dea Dumnezeu să nu treacă niciodată prin ce am trecut eu” (VIDEO) Foto: Hepta.ro Eveniment

Toni Grecu, fondatorul grupului Divertis, care a fost unul dintre pacienții cu COVID-19 aflați în pavilionul unde a izbucnit incendiul de la Institutul ”Matei Balș”, are un singur mesaj pentru cei care nu cred în existența coronavirusului: ”Să dea Dumnezeu să nu treacă niciodată” prin așa ceva.

Într-o intervenție în cadrul emisiunii ”Actualitatea”, cu Tudor Mușat, Toni Grecu a fost întrebat ce le-ar spune conspiraționiștilor și negaționiștilor care sunt destul de mulți, inclusiv în lumea artistică.

”Să dea Dumnezeu să nu treacă niciodată prin ce am trecut eu. Atât. Să creadă ce vor ei, nu mă interesează. Nu vreau să-i conving că COVID-ul există, că vaccinul e bun și că situația în care suntem acum nu este făcută de Bill Gates. Nu vreau să conving pe nimeni despre asta. Eu vreau să spun doar atât: am trecut printr-un moment foarte complicat al vieții mele, nu m-aș fi așteptat vreodată să ajung în situația asta, toată familia s-a îmbolnăvit și fiecare a avut altă formă. Deci fiecare membru al familiei mele a avut altă formă de boală și ne-am îmbolnăvit cu aceeași tulpină. E incredibil”, a fost răspunsul lui Toni Grecu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Acesta a vorbit și despre momentele foarte grele prin care a trecut în domineața zilei de 29 ianuarie, atunci când a izbucnit incendiul din Pavilionul V al unității medicale din Capitală.

„Filmul, pe care l-am trăit eu, în dimineața cu pricina, la ora cinci, când ușa salonului s-a izbit de perete, a intrat o asistentă fără combinezon și fără atașamentul specific pentru zona de COVID-19, a venit doamna speriată, a intrat repede, a deschis geamul, probabil ca să se evacueze surplusul de oxigen din salon.

Eram două persoane, un pat era liber. Eram eu și încă un domn și ne-a spus: «Treziți-vă, stați la marginea patului pentru că a luat foc spitalul!»”, a povestit Toni Grecu, care a vorbit și despre raportul întârziat cu privire la tragedia de la Institutul ”Matei Balș”.

 Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD

Citeşte mai multe despre:   Toni Grecu,   Institutul Matei Bals