Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Top 10 cele mai înfricoșătoare destinații pentru seara de Halloween. România se află pe primul loc

Top 10 cele mai înfricoșătoare destinații pentru seara de Halloween. România se află pe primul loc

Un articol de: - 16 Oct 2015, 18:21
Top 10 cele mai înfricoșătoare destinații pentru seara de Halloween. România se află pe primul loc Foto: castelulbran.ro Eveniment

Când e vorba de petrecerea pentru Halloween, unele persoane doresc să se îmbrace cât mai îmfricoșător, pentru a-și speria prietenii la petrecerile din seara cu pricina. Dar alte persoane trec la nivelul următor și aleg să călătorească în cele mai înfricoșătoare și oribile destinații renumite pentru o seară de neuitat.

Jurnaliștii de la cotidianul britanic The Independent, citați de ziuanews.ro au făcut un clasament al celor mai “oribile și înfricoșătoare 10 destinații de moarte”, perfecte pentru seara de halloween.

Pe primul loc în acest top se află Castelul Bran, din Transilvania.

"În ciuda faptului că Bram Stoker, autorul romanului Dracula nu a pus piciorul în România și cu toate că turismul din zilele noastre se axează, în esență, pe vampiri și spiriduși români, cuvântul Transilvania păstrează capacitatea de a te răci instantaneu", comentează autorul articolului din The Independent.

"Castelul Bran (bran-castle.com) este clădirea considerată cel mai frecvent a fi fost sursa de inspirație a lui Bram Stoker pentru a descrie viața prințului Dracula", completează jurnaliștii alegerea făcută. Aceștia adaugă în descriere și faptul că Munții Carpați sunt plini de “strigoi”.

Pe locul II în acest top se află orașul american Salem din Massachusetts. Acesta se presupune că ar fi cel mai bântuit oraș din SUA. Această legendă a pornit după ce în anul 1692, orașul a devenit loc pentru pedeapsă a vrăjitoarelor. În total, 19 persoane au fost spânzurate aici, pe motiv că s-ar fi ocupat cu vrăjitoria.

Pe locul III în top, găsim localitatea irlandeză Loftus Hall. Ceea ce pune acest loc în top, este “Casa ororilor” din Loftus Hall. Aici s-au petrecut destul de multe lucruri inexplicabile, care au făcut ca locul să fie cunoscut printre cercurile persoanelor care caută locurile bântuite.

Topul este continuat de celebrele catacombe din Paris, pe locul IV, dar și de Stanley Hotel pe locul V. Acesta este cunoscut ca sursă de insirație pentru romanul lui Stephen King- “The Shining”.

Locul VI este ocupat de Castelul Einburgh din Scoția. Acesta este cunoscut pentru experiențele paranormale ale persoanelor care au intrat în castel.

Pe locul VII găsim Universal Studios, din Orlando, SUA.

Locul VIII- celebrul Turn al Londrei.

Locul IX este ocupat de buncărele din Berlin, iar locul X de Old Hewish Cemetery din Praga, care adăpostește 12.000 de pietre funerare, sub ele fiind aproximativ 100.000 de morminte așezate unele peste altele.

Citeşte mai multe despre:   Anglia,   Paris,   Scoția,   Germania,   Berlin