Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Topul celor mai bune licee din București: Vezi care au fost unitățile de învățământ cu cele mai mari medii de la Bac

Topul celor mai bune licee din București: Vezi care au fost unitățile de învățământ cu cele mai mari medii de la Bac

Un articol de: - 26 Iul 2012, 12:42
Topul celor mai bune licee din București: Vezi care au fost unitățile de învățământ cu cele mai mari medii de la Bac Foto: sfsava.licee.edu.ro Eveniment

Conform rezultatelor pe care le-au avut absolvenții de liceu la Bacalaureat, Colegiul Național Sfântul Sava este cel mai bun liceu de stat din București. Din cei 203 de elevi de la Sava care s-au prezentat la examen, 61 la sută au avut media între 9 și 10, iar rata promovabilității a fost de 99%.

Pe locul doi se află Colegiul Național Gheorghe Lazăr, relatează Ziarul Financiar: din 274 de examinați, 51 la sută au obținut medii peste 9. Ionela Neagoe, directorul adjunct al Colegiului, a spus că meritul aparține nu numai școlii sau profesorilor dedicați, ci și elevilor, care au devenit tot mai hotărâți cu privire la parcursul lor educațional și profesional.

Pe următoarele trei locuri se află, în ordine, Colegiul Național Tudor Vianu, Colegiul Național Mihai Viteazul și Colegiul Național Bilingv George Coșbuc.

Sectorul 1 conduce detașat topul liceelor din Capitală, acolo fiind 321 de elevi care au obținut medii cuprinse între 9 și 10. Nu este surprinzător, ținând cont că aici se găsesc și cele mai multe școli cu tradiție.

Citeşte mai multe despre:   top,   Stiri Bucuresti,   bacalaureat,   BAC,   Primaria Sectorului 1