Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tovarășul profesor Iohannis, comandant instructor de pionieri: Actualul președinte s-a ocupat înainte de Revoluție și de pregătirea tinerilor pentru “apărarea patriei”

Tovarășul profesor Iohannis, comandant instructor de pionieri: Actualul președinte s-a ocupat înainte de Revoluție și de pregătirea tinerilor pentru “apărarea patriei”

Un articol de: - 22 Iun 2016, 12:00
Eveniment

Despre Klaus Iohannis nu s-au știut prea multe înainte de a ajunge președintele țării. Un primar dintr-un oraș turistic de provincie, acesta a preferat să stea în umbră și să-și vadă de treburile sale de funcționar..și nu numai. Ajuns la București, jurnaliștii au “săpat” în trecutul actualului președinte, la iveală ieșind “schelete” bine ascunse.

Astfel, presa a dezvăluit că Iohannis, din banii de meditații, a reușit să achiziționeze 6 case, pe una pierzând-o în instanță deja. Tot din presă românii află că Iohannis nu era străin mediului politic nici înainte de 1989. Jurnaliștii de la Libertatea scriu că tovarășul profesor Iohannis se ocupa și de formarea tinerilor patrioți.

Într-o recomandare scrisă de un profesor metodist la examenul de definitivat al lui Iohannis se arată că acesta era comandant instuctor de pionieri și șeful unui cerc de electronică și unul de factură militară, fiind comandant PTAP (Pregătirea Tinerilor pentru Apărarea Patriei).

S-a întâmplat la 11 iunie 1987, cu două zile înainte de a împlini 28 de ani.

S-a mai stabilit că “tovarășul profesor are preocupări pentru o continuă perfecționare în specialitate. Participă activ la activitățile comisiei metodoce a profesorilor de fizică, este membru al unei brigăzi științifice în cadrul căreia a prezentat referatul – “De ce este întuneric noaptea? Cum s-a format universul?”. Contribuie la pregătirea serbărilor școlare.” Este poate greu de imaginat cum pregătea actualul președinte serbările școlare din Agnita.

Cu atâtea recomandări, Iohannis a trecut examenul de definitivat cu nota 10.

Din partea Inspectoratului Școlar i s-a făcut o singură recomandare: “Să acționeze și în continuare pentru perfecționarea profesională și politico- ideologică.”

Profesoara care l-a examinat pe profesoruld e fizică Klaus Iohannis se numește Bucuță Ana Maria și este pensionară acum. Trăiește la Sibiu, iar nora sa este inspector școlar la ISJ.

Citeşte mai multe despre:   profesor,   Stiri politica Romania,   Klaus Iohannis,   Sibiu
 
Loading...