Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Trafic aglomerat pe drumurile dinspre mare şi munte către Bucureşti: Coloane de 2 kilometri pe A2

Trafic aglomerat pe drumurile dinspre mare şi munte către Bucureşti: Coloane de 2 kilometri pe A2

Un articol de: - 23 Iul 2012, 08:43
Trafic aglomerat pe drumurile dinspre mare şi munte către Bucureşti: Coloane de 2 kilometri pe A2 Foto: iploiesti.ro Eveniment
Poliţia Română informează că traficul este foarte aglomerat pe drumurile dinspre mare şi munte către Bucureşti. Pentru a evita aglomeraţia care se creează duminica seara pe aceste artere, din ce în ce mai mulţi automobilişti preferă să pornească luni dimineaţa la drum, direct către serviciu.

Pe Autostrada Soarelui, coloanele de maşini măsurau pe sensul de mers către Bucureşti aproximativ 500 de metri, iar către Constanţa circa doi kilometri, în zona Fetești. Pe sensul de mers Piteşti-Bucureşti. Traficul rutier, mai ales cel de mărfuri, este foarte intens.

Potrivit centrului Infortrafic, pe DN1, în Poiana Ţapului, se lucrează la un pod, motiv pnetru care  autovehiculele care circulă către Bucureşti sunt deviate, periodic, pe o stradă laterală.

Pe DN7 Căciulata – Brezoi (Valea Oltului) în zilele lucrătoare, în intervalul orar 8:00-17:00, se execută lucrări de consolidare a versanţilor. Din această cauză, circulaţia rutieră se întrerupe periodic, circa 15-20 de minute.

Circulație rutieră intensă pe DN1 și A2
Embed: