Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Trafic de coșmar în Capitală: Zeci de șoferi sunt blocați în sudul orașului (VIDEO)

Trafic de coșmar în Capitală: Zeci de șoferi sunt blocați în sudul orașului (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 15 Oct 2015, 10:57
Trafic de coșmar în Capitală: Zeci de șoferi sunt blocați în sudul orașului (VIDEO) Eveniment

Trafic de coșmar în Capitală în această dimineață. Zeci de șoferi sunt blocați în sudul Bucureștiului. Una dintre cele mai aglomerate zone este Calea Văcărești, informează B1 TV.

Nervi întinşi la maximum în trafic. De asta au avut parte toţi şoferii care au avut drum pe Calea Văcăreşti. Lucrările la pasajul din Piaţa Sudul au dat şi de această dată traficul peste cap.

"Este o zonă mai aglomerată și din cauza lucrărilor la pasajul de la Piața Sudului, de asemenea pe strada Nițu Vasile, acolo se circulă doar pe două benzi", a precizat purtătorul de cuvânt Brigada Rutieră, Laura Snae.

Şoferii nu sunt de aceaşi părere.

"Nu se poate în halul asta așa. Au termen în decembrie, dar să vedem la anul dacă îl termină. (...) Într-o jumătate de oră, 20 de metri", a explicat un șofer.

"Am alocat sumele solicitate de către constructor în urma contractelor care au fost făcute. Aglomerația e determinată de multe situații. Trebuie să chemăm constructorul la o discuție și să vorbim despre stadiul fizic, care sunt incovenientele, care sunt măsurile pentru că începe iarna. Am luat în discuție problema în cadrul Comisiei de buget finanțe", a preciza consilierul Primăriei Capitalei, Boajă Minică.Poliţia Rutieră a Capitalei a arătat că sunt restrcţii de circulaţie pe strada Niţu Vasile pentru realizarea pasajului rutier de la Piaţa Sudului. Autorităţile Recomandă următoarele rute ocolitoare:

Splaiul Unirii - Calea Vitan;
Bd. Constantin Brâncoveanu -Șos. Olteniței -  Calea Șerban Vodă;
Bd. Metalurgiei - Bd. Constantin Brâncoveanu - Șos. Olteniței;
Str. Turnu Magurele - Str. Sergent Ion Iriceanu - Șos. Vitan Bârzești - Splaiul Unirii.

Citeşte mai multe despre:   soferi,   trafic