Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Trafic feroviar blocat între Suceava şi Bistrița, după ce zeci de copaci au căzut pe calea ferată din cauza furtunii

Trafic feroviar blocat între Suceava şi Bistrița, după ce zeci de copaci au căzut pe calea ferată din cauza furtunii

Un articol de: - 15 Iul 2012, 18:03
Trafic feroviar blocat între Suceava şi Bistrița, după ce zeci de copaci au căzut pe calea ferată din cauza furtunii Foto: umograf.com Eveniment
Calea ferată este blocată între Suceava şi Bistrița, după ce zeci de copaci au căzut pe liniile de cale ferată. În total ar fi vorba despre 40 de copaci doborâţi la pământ de vijelie. Patru trenuri sunt blocate în gări.

Din primele informații obținute la fața locului, avem patru trenuri care staționează în gările adiacente. (…) 40 de copaci au căzut și au rupt firul de contact. În acest moment de intervine cu două drezine pantograph cu personal propriu de la secția Linii și de asemenea s-a solicitat și sprijinul reprezentanților ISU Suceava, astfel încât să remediem situația și circulația să poată fi reluată în condiții de siguranță”, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR Infrastructură.

Potrivit oficialului, este vorba de trenuri Regio și InterRegio.

Totodată, circulația rutieră este blocată pe DN 17, la ieșirea din comuna sucevează Iacobeni, după ce un copac a căzut peste o maşină în urma unei furtuni. Din fericire nu au fost înregistrate victime.

În urma acestui incident, traficul în zonă a fost blocat. Şeful ISU Suceava a declarat că mai multe echipaje au intervenit pentru îndepărtarea copacului, astfel încât traficul să fie reluat.

Trafic feroviar blocat între Suceava şi Bistrița
Embed: