Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tragedia de pe DN1 ar fi putut fi evitată: Localnicii dau vina pe CNADNR pentru lipsa unor separatoare de drum (VIDEO)

Tragedia de pe DN1 ar fi putut fi evitată: Localnicii dau vina pe CNADNR pentru lipsa unor separatoare de drum (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 29 Sep 2014, 15:33
Tragedia de pe DN1 ar fi putut fi evitată: Localnicii dau vina pe CNADNR pentru lipsa unor separatoare de drum (VIDEO) Foto: evz.ro Eveniment
Tragedia de pe DN1, de la kilometrul 81, ce a avut loc sâmbătă seara, ar fi putut fi evitată, spun localnicii, dacă în zonă autoritățile ar fi montat separatoare de drum. Oamenii dau vina pe CNADNR, care ar fi primit nenumărate sesizări în ultimii ani pentru montarea separatoarelor, dar compania nu a luat nicio măsură.

Cumplitul accident petrecut pe DN1 a înmărmurit o țară întreagă. 6 oameni decedați în condiții violente din cauza unui singur șofer inconștient. O tragedie care putea fi evitată spun oamenii din zonă. Accidentul s-a petrecut pe cel mai circulat drum național al României, DN1. În zona tragediei șoseaua are are două benzi pe sens.

Disperați de situație, localnicii ar fi făcut zeci de sesizări către autorități, și în special CNADNR, compania de drumuri a statului care ar fi putut rezolva situația prin montarea unor separatoare de drum  în zonă, așa cum au fost montate în alte puncte nevralgice ale drumului național.

De ce nu au fost montați acei parapeți, nu știe nimeni. Nici acum după ce o tragedie cumplită a curmat 6 vieți, conducerea institutiei nu vrea să dea explicații. Iar directorul companiei, Narcis Ștefan Neaga, deviază întrebările jurnaliștilor la biroul de presă.

Așa că jurnaliștii B1 TV au apelat la biroul de presă. Acolo însă a fost solicitată o adresă scrisă. Iar acum sunt așteptate răspunsurile.

Institutia condusă de Narcis Neaga a pierdut anul acesta definitiv procesul cu o tânără care şi-a pierdut un braţ în accident pe DN1, după ce maşina s-a izbit de un parapet metalic deteriorat. Înalta Curte de Casatie și Justie a decis definitiv ca tânăra care a rămas fără un braţ în urma accidentului din 2006 să primească despăgubiri de 1 milion de euro de la CNADNR.

Sensibilizaţi de această tragedie, oamenii din Câmpina au decis să organizeze marți un protest în centrul orașului, față de indiferența și nepăsarea autorităților.

Tragedia de pe DN1 ar fi putut fi evitată