Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Traian Băsescu, despre reținerea lui Sorin Oprescu: Lovitura imparabilă de credibilitate este că s-a produs flagrantul, ceea ce nu lasă drept de replică și nici de explicație (VIDEO)

Traian Băsescu, despre reținerea lui Sorin Oprescu: Lovitura imparabilă de credibilitate este că s-a produs flagrantul, ceea ce nu lasă drept de replică și nici de explicație (VIDEO)

Un articol de: - 06 Sep 2015, 19:20
Traian Băsescu, despre reținerea lui Sorin Oprescu: Lovitura imparabilă de credibilitate este că s-a produs flagrantul, ceea ce nu lasă drept de replică și nici de explicație (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit duminică în cadrul emisiunii ”Dosar de politician” de pe B1 TV despre reținerea primarului general Sorin Oprescu, pentru luare de mită. Băsescu este de părere că lovitura de credibilitate pentru Oprescu vine din faptul că acesta  a fost reținut în urma unul flagrant și nu a unui denunț.

„Aici este, dacă vreți, lovitura imparabilă de credibilitate, că nu e ceva de care și-a adus aminte unul care avea cătușele la mâini în fața procurorului. S-a produs flagrantul, ceea ce nu lasă drept de replică și nici de explicație, după părerea mea. Asta e”, a declarat Băsescu.

”Mi-am făcut datoria față de orice PSD-ist pe care l-am întâlnit în cariera mea politică și l-am bătut și pe el. A fost cea mai spectaculoasă victorie pe care am avut-o în carierea mea politică. A fost o răsturnare spectaculoasă în turul doi”, a mai spus Băsescu, referindu-se la victoria sa în fața lui Oprescu la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei.

”Sunt doi oameni despre care aș fi spus că e imposibil: Chiliman și Oprescu. Mi se părea că Oprescu e atât de relaxat, e profesor universitar, e chirug. În zece ani, nu-mi aduc aminte să fi primit o singură sesizare legată de ilegalități comise de Sorin Oprescu”, a mai spus fostul președinte.

”De regulă, când primeam sesizări, nu mă limitam să le bag în sertar. Îi dădeam un semnal. Ori puneam mâna pe telefon și îi spuneam: fii atent că ai informări în zona asta. Sau măcar public îi dădeam un semnal, dar nu a fost cazul în ceea ce îl privește pe Sorin Oprescu. El nu e tipul de politician peste care să treci ușor cu vederea. E al doilea om ca număr de voturi după președintele Românei”, a explicat Băsescu.

Traian Băsescu, despre reținerea lui Sorin Oprescu


Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Sorin Oprescu,   flagrant,   retinere