Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Traian Băsescu: Metroul din Drumul Taberei, o calamitate pentru cetățeni. Poate Rareș Mănescu și soția sa vor relua lucrările (VIDEO)

Traian Băsescu: Metroul din Drumul Taberei, o calamitate pentru cetățeni. Poate Rareș Mănescu și soția sa vor relua lucrările (VIDEO)

Un articol de: - 26 Aug 2013, 19:06
Traian Băsescu: Metroul din Drumul Taberei, o calamitate pentru cetățeni. Poate Rareș Mănescu și soția sa vor relua lucrările (VIDEO) Eveniment

Președintele Traian Băsescu a declarat luni, în cadrul unei declarații de presă, de la Palatul Cotroceni, că metroul din Drumul Taberei a devenit o calamitate pentru bucureșteni, arătând că poate primarul sectorului 6, Rareș Mănescu, va coopera cu noul ministru al Transporturilor, care este și soția sa, Ramona Mănescu, pentru a relua lucrările.

„Metroul în Drumul Taberei a devenit o calamitate pentru cetățeni și poate în cooperarea dintre primarul Rareș Mănescu și soția dânsului, Ramona Mănescu, vor reuși să reia lucrurările la metrou”, a declarat președintele.

Traian Băsescu a trecut în revistă câteva dintre problemele de pe drumurile țării, trăgând un semnal de alarmă privind lucrările de pe Autostrada Transilvania

„Un semnal de alarmă special îl trag pentru Autostrada Transilvania. Acolo s-a procedat ca și la tronsonul Nădlac-Arad, adica fără cap. S-au făcut investiții fără cap. S-a făcut anularea contractului fără să se pună ceva în loc. Din acest motiv sunt zone care se degradează și eu le-am văzut, podul de la Gilău peste Someșul mic. De exemplu, podul peste Gilau la Somesul mic, mai trebui doar citeva bretele si pus asfaltul. Asa a fost abandonat, si acum se degradeaza. Guvernul nu finalizeaza lucrarea pentru citeva milioane de lei. Asta inseamna incapacitate”, a mai spus președintele.

„Guvernul plânge după bani, măreste fiscalitatea dar pierde bani pe Autostrada Transilvania. E dispreț pentru bani. Aș face un apel la guvern și pot spune că voi avea tot mai des intervenții care să arate realitățile”, a mai spus Traian Băsescu.

Băsescu: Metroul din Drumul Taberei, o calamitate pentru cetățeni
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   ramona manescu