Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Traian Băsescu: Până la sfârșitul anului va mai fi o modificare de cote ale refugiaților. Această abordare va duce la pierderea coeziunii Uniunii Europene (VIDEO)

Traian Băsescu: Până la sfârșitul anului va mai fi o modificare de cote ale refugiaților. Această abordare va duce la pierderea coeziunii Uniunii Europene (VIDEO)

Un articol de: - 10 Oct 2015, 13:41
Traian Băsescu: Până la sfârșitul anului va mai fi o modificare de cote ale refugiaților. Această abordare va duce la pierderea coeziunii Uniunii Europene (VIDEO) Foto: B1 TV Eveniment

Fostul președinte Traian Băsescu, a declarat la Colegiului Naţional PMP de la Sinaia că problema refugiaților va fi una pe care partidul în care s-a înscris, PMP; o va aduce în dezbatere publică, precizând că și-ar dori ca România să aibă o poziție fermă în legătură cu această temă.

"Ideea demagogică lansată de unii lideri occidentali că Europa trebuie să fie deschisă islamizării e o mare greșeală. Mi-aș dori ca România să fie fermă în povestea cotelor, iar ideea că oricâți ar veni să îi reparizăm prin diverse țări este o soluție care încurajează afluxul de imigranți", a adăugat Băsescu.

Acesta a mai precizat că este convins că subiectul cotelor va fi discutat săptămâna viitoare la Consiliul European.

"S-a mers întodeauna pe ținte false, pentru că s-a supus că sunt 40.000 de imigranți, ca după ce cotele au fost acceptate să spună că sunt mai mulți. Până la sfârșitul anului va mai fi o modificare de cote. Sunt momente extrem de sensibile și cred că Europa e într-un moment de cumpănă. Abordarea cotelor este una falimentară care va duce la pierderea coeziunii Uniunii Europene", a mai adăugat fostul șef de stat.

Traian Băsescu despre cotele de refugiați


Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Uniunea Europeana,   PMP