Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Traian Băsescu: Sebastian Ghiță a fost un om protejat de SRI. Va fi repatriat dacă generează vulnerabilități (VIDEO)

Traian Băsescu: Sebastian Ghiță a fost un om protejat de SRI. Va fi repatriat dacă generează vulnerabilități (VIDEO)

Un articol de: - 03 Mai 2017, 21:52
Traian Băsescu: Sebastian Ghiță a fost un om protejat de SRI. Va fi repatriat dacă generează vulnerabilități (VIDEO) Eveniment

Fostul președinte Traian Băsescu a vorbit miercuri la ”Dosar de politician” despre cazul fostului deputat Sebastian Ghiță care se află în arest în Serbia. 
Băsescu susține că Ghiță a fost un om protejat de SRI, dar că nu a primit informări despre acesta de la Serviciu cât timp a fost președintele României. 

”Sebastian Ghiță a fost un om protejat, până la un punct, de serviciile secrete, de SRI în speță. (...) 

La un moment dat, într-o ședință CSAT am spus, era vorba de un nou contract, despre care mi-a ajuns la urechi. În CSAT am spus «măi oameni buni, care e taina acestei firme din Ploiești care obține contracte în cele mai sensibile instituții ale statului. Luați măsuri și închideți robinetul la bani!». Cred că am spus «dacă este așa, luați măsuri și mai închideți robinetul la contracte».KAUFLAND / LIDL / CARREFOUR / PROFI / MEGA IMAGE / AUCHAN. ANUNŢUL CE AFECTEAZĂ TOŢI CLIENŢII DIN ROMANIA

Eu am avut niște semnale din alte zone decât ale structurilor de securitate că este o firmă din Ploiești care face contracte peste contracte”, a spus Băsescu. 

Traian Băsescu: Sebastian Ghiță a fost un om protejat de SRI. Va fi repatriat dacă generează vulnerabilități

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Întrebat dacă Sebastian Ghiță poate să fie o breșă de securitate pentru România, fostul președinte a răspuns: ”În mod excepțional ar putea fi, dar de aici vine și certitudinea mea că statul român îl va aduce acasă. Ministerul de Interne, serviciile de informații nu pot sta liniștite, președintele nu poate sta liniștit. Eu nu cred că până la ora asta domnul președinte Iohannis n-a cerut serviciilor să-i facă o informare legată de vulnerabilități generate de plecarea lui Ghiță. S-ar putea să nu fie vulnerabilități, cum le fel de bine s-ar putea să fie. Sunt convins că statul român acționează în consecință. De aceea am susținut tot timpul că Sebastian Ghiță va fi repatriat”.

Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu,   Sebastian Ghita,   SRI