Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Tramvaiul 41 va sta pe loc pentru tot restul verii: Ce soluții alternative le propun autoritățile miilor de oameni care tranzitau această rută în fiecare oră

Tramvaiul 41 va sta pe loc pentru tot restul verii: Ce soluții alternative le propun autoritățile miilor de oameni care tranzitau această rută în fiecare oră

Un articol de: B1 TV - 26 Iun 2019, 12:07
Tramvaiul 41 va sta pe loc pentru tot restul verii: Ce soluții alternative le propun autoritățile miilor de oameni care tranzitau această rută în fiecare oră Eveniment

Linia tramvaiului 41 va fi închisă, începând de sâmbătă, 29 iunie, și până la 1 septembrie, astfel încât angajații primăriei să poată face lucrări în zonă la două poduri şi la staţia de metrou din Drumul Taberei, potrivit B1 TV.

BOMBĂ ÎN LUMEA MUZICII! CU CINE S-A COMBINAT ANTONIA! LUI ALEX VELEA I-A PICAT FAȚA! S-A AFLAT TOT

Așadar, tramvaiul 41 va sta pe loc timp de două luni, iar măsura va intra în vigoare de sâmbătă. Totuși, în locul acestui mijloc de transport, vor fi introduse 50 de autobuze.

TRISTEȚE ÎN TEATRUL ROMÂNESC! ESTE VORBA DESPRE MARELE FLORIN PIERSIC! FANII AU IZBUCNIT ÎN LACRIMI! DIN PĂCATE...

Toate aceste eforturi au fost demarate pentru ca trei lucrări de amploare să fie posibile. Este vorba despre Podul Grant, Podul Ciurel, respectiv viitoarea stație din Drumul Taberei, din zona Moghioroș.

ALERTĂ METEO! ROMÂNIA, MĂTURATĂ DE FURTUNI VIOLENTE! CERUL SE RUPE ÎN DOUĂ! IMAGINI APOCALIPTICE

Oficialii Societății de Transport București au explicat că, în prezent, pe traseul acestei linii circulă 36 de tramvaie, cu o capacitate maximă de 7.000 de călători pe oră pentru un singur sens. În schimbul lor, așadar, vor fi introduse 50 de autobuze, dar numărul lor ar putea fi suplimentat.

Mai precis, vor fi înființate două linii de transport, 641 și 642, care vor merge pe traseul tramvaiului 41. Prima linie va merge de la Grivița la Piața Presei Libere, iar cea de-a doua în zona Drumul Taberei, Crângași.

Acestea fiind spuse, autoritățile au promis că traficul nu va fi paralizat în Capitală de aceste noi lucrări. În orice caz, instituțiile statului au explicat că linia va fi suspendată pentru că au reușit să-i convingă pe constructori să facă lucrările simultan, astfel încât acestea să fie finalizate mai repede.

Citeşte mai multe despre:   STB