Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Transbucegi s-a surpat înainte de inaugurare: Pentru această porțiune de drum s-au plătit 12 milioane euro (VIDEO)

Transbucegi s-a surpat înainte de inaugurare: Pentru această porțiune de drum s-au plătit 12 milioane euro (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 31 Aug 2013, 11:51
Transbucegi s-a surpat înainte de inaugurare: Pentru această porțiune de drum s-au plătit 12 milioane euro (VIDEO) Eveniment
Transbucegi, drumul care leagă Sinaia de Sfinx şi Babe, s-a surpat înainte de inaugurare. Incidentul s-a petrecut chiar cu două zile înainte de evenimentul programat pentru sâmbătă.

Este vorba de o porţiune de 12 kilometri care a fost asfaltată timp de trei ani şi pentru care s-au plătit 12 milioane de euro din bugetul Ministerului Dezvoltării şi al Consiliilor judeţene Dâmboviţa şi Prahova.

Transbucegi este  drumul care leagă Sinaia de rezervaţia naturală de pe platoul Bucegilor. Este practiv vorba de 16 kilometri din Drumul judeţean 713. Această porțiune a fost asfaltată timp de trei ani, contra sumei de 12 milioane de euro, din bugetul Ministerului Dezvoltării şi al Consiliilor judeţene Dâmboviţa şi Prahova. Mai erau două zile până la inaugurarea drumului şi surpriză: Transbucegi s-a surpat iar explicaţia nu a întârziat să apară.

Muncitorii au realizat parapeţi din beton, pentru a preveni surparea malurilor. Nu au luat în calcul  însă  bolovanii care cădeau de pe versant. Iar de aici până când drumul a început să se surpe nu a mai fost decât un pas.

TransBucegi  este un  drum destul de periculos, mai ales că este mai îngust decât o şosea judeţeană. Astfel două maşini încap greu una pe lângă cealaltă.

Transbucegi, surpat înainte de inaugurare
Embed: