Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Trecerea convoiului prezidențial, motiv de furie pentru șoferi. Nistorescu: Cum de nu pricepe că drumurile sale la Sibiu încurcă lumea şi traficul? Dacă nu-i pasă de miile de șoferi blocați, cum ar putea fi preocupat de cetățeni?

Trecerea convoiului prezidențial, motiv de furie pentru șoferi. Nistorescu: Cum de nu pricepe că drumurile sale la Sibiu încurcă lumea şi traficul? Dacă nu-i pasă de miile de șoferi blocați, cum ar putea fi preocupat de cetățeni?

Un articol de: - 01 Sep 2015, 10:51
Foto: cotidianul.ro Eveniment

Coloana prezidențială, alcătuită din mașina în care se află președintele și alte câteva automobile în care sunt transportați ofițerii de pază ai acestuia precum și alți însoțitori, are întotdeauna prioritate în trafic. Acesta este și motivul pentru care participanții la trafic sunt cuprinși de mânie, deoarece sunt nevoiți să aștepte.

Duminică după amiază, convoiul prezidențial a blocat pentru o vreme circulația pe Valea Oltului, stârnind furia celor din trafic, scrie Cornel Nistorescu într-un editorial pentru  Cotidianul.ro.

Nu ştie Klaus Iohannis ce face sau pur şi simplu este nepăsător? Se plimbă el prin Bucureşti cum se fudulea singur prin piaţa centrală a oraşului său de provincie? Cum Dumnezeu un om votat cu atâta entuziasm nu pricepe că drumurile sale la Sibiu încurcă lumea şi traficul şi ne obligă să credem că a rămas conectat la obiceiurile şi tabieturile sale de vodă provincial, fără a fi descoperit încă uriaşele răspunderi care îl apasă?

Duminică după-amiaza, convoiul prezidenţial a blocat pentru o vreme circulaţia pe Valea Oltului", notează jurnalistul.

Cornel Nistorescu se întreabă dacă Iohannis "nu înţelege că drumul său printre compatrioţi nu poate semăna cu trecerea unei coloane de tancuri şi rachete?"

"Nu a aflat Klaus Iohannis că a devenit preşedinte după un mandat de zece ani plin de abuzuri? Şi că este preşedinte după unul care a cules toate înjurăturile posibile? Şi că speranţa oamenilor revoltaţi şi în acelaşi timp încrezători într-o dreptate până la capăt l-a purtat până în fotoliul de preşedinte?
”, adaugă acesta.

Şi dacă nu-i pasă preşedintelui de miile de oameni blocaţi în maşini pe drumul său spre şi dinspre Sibiu pentru a-i face loc să treacă, şi dacă nu simte o jenă şi nu intuieşte ploaia de înjurături, cum ar putea fi el preocupat de rolul exagerat al serviciilor secrete şi de starea libertăţilor cetăţeneşti în ţara sa tot mai încălecată de structuri, de acoperiţi, de gradaţi şi de cheltuieli scăpate de sub control?”, conchide Nistorescu.

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   masini,   soferi
 
 
 
Loading...